Hocam Allah rızası için, 8 GB VRAM bulunan bir cihazda 2k ekran olması bu kadar önemli mi cidden? Ben 4070yi bile mantıklı bulmuyorum, hadi 12gb VRAM olsa haklısın diyeceğim.
Plastik malzeme olması normaldir Rog ve Legion bu fiyata 4050 satıyor.
Ben Nitro 16 almasın demedim ki ben olsam bunu alırdım dedim. Bunun görünüşü de daha iyi, malzeme yapısı da çok büyük ihtimalle daha iyi.
Kronik sorunlar dediğin HP omen 16larda sensör sorunları vs, bunlar Omen 17lerde yok varsa atabilirsen sevinirim.
Cihaz PC hocasının incelemesine göre gayet serin çalışıyor neden kullanımı riskli olan sıvı metal olsun ki cihazda? 90 derecelerde çalışan bir cihaz olsa haklısın diyeceğim. Bu arada nitro 16da serin çalışıyor, kastım zaten bunun da serin çalışması.
Ben işlemcide verimlilik farkı var dedim 150 FPSi 200 FPS yapıyor demedim. Yapay zeka bugün işine yaramaz 1 yıl sonra yarar belki adamın nasıl kullanacağının ve çıkan yazılımların nasıl olacağının garantisi mi var?
Nitro 16 3 MS, Omen 7 MS aradaki 4 MS farkı hissediyorum diyen psikolojik sorunludur ya da kendi kendini kandırmak için bahane arıyordur.
Bak 4 milisaniye fark var, bir insanın göz kirpmasi çok büyük ihtimalle 100ms falandır. Aradaki farka bakarsan kafaya takılacak bir şey değil.
Velevki profesyonel bir insansın ve hissediyorum diyorsun bir zahmet monitör alırsın, 4ms farkı hisseden adam 16 inç ekrana bakipta oyun oynamaz.
Neyse genel olarak ikisi de alınabilir lakin ben olsam HP omen 17 alırdım, yükseltmede hasar vermezsen sorun olmaz diye biliyorum.
Acerde yükseltme yapmak için servise götürmen şart, bende Acerin servisi ile alakalı sorunlar görüyorum. Adam kendisi yükseltme ve temizleme ( servis hariç yükseltme garantiyi bozuyormus ) yaptığı için garantiyi iptal edip 30 binlik cihazdan 48 bin TL masraf istemişler. Tek yapacağı şey de yanlış uygulamayı temizleyip, düzeltmek.
Sence boyle servisi olan bir markaya sıcak bakılabilir mi? ;