Sürprizbozan Game of Thrones dizisinin 1. sezonu ne anlatıyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 191
  • Etiketler Etiketler
    game

Uranos

Üstün
Yer
Adana
Şu an 1. sezon 7. bölümdeyim, dizi çok karışık geldi karakterler ve olay akışı vb. Birisi özetleyebilir mi?

Son düzenleme:
İlk sezonda karakterleri ve hanedanları tanıyorsun. İzlerken biraz karmaşık ve yavaş gelebilir ama sakın bırakma, oldukça başarılı bir yapım.

İlk sezonda karakterleri ve hanedanları tanıyorsun. İzlerken biraz karmaşık ve yavaş gelebilir ama sakın bırakma, oldukça başarılı bir yapım.
Zaten sardı bayağı. Sadece dediğim gibi ilk sezon olduğu için biraz kafam karıştı, muhtemelen 2-3 bölüm sonra taşlar yerine oturur.

Ben de başlamayı düşünüyorum, ilk izleyişte tam hakim olunmuyormuş. O yüzden anlamaya zorlamayacaksın. 1 kere komple bitirip 2. sefer tekrar baştan başlayınca taşlar yerine oturuyormuş.

İlk başta isimlere ve olaylara hakim olmak zor olabiliyor ama alışırsın zamanla. Ben sürekli isimleri aratır bakardim kimden bahsediyorlar falan diye ister istemez spoilerda yemistim ona dikkat et.

İlk sezon Game of Thrones 101 dersi. Kim kimdir hangi topraklarda hüküm sürüyor işleniyor. 3.veya 4.sezonda asıl olaylar başlıyor. Spoiler vermeden özet olarak kral Robert arkadaşı Ned'den yardım istiyor. Stark'lar Winterfell'den King Landing'e gidiyor ve olaylar başlıyor. Jon Snow var bir de ona dikkat edin son sezonlarda başrol olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…