Game of Thrones'a baslanir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    game
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Film ve dizi nadir izliyorum, direkt başında sarması veya spesifik bir sebep olmalı. Bu dizide bayağı uzun fakat son sezona kadar gayet başarılı diye biliyorum. İzlenir mi sizce?6

Sarıp sarmaması kişiden kişiye göre değişiyor, eğer bu tür hoşunuza gidiyorsa sarar.

Orta Cag temasi, entrika, savas, hanedan vb. gibi konulara merakiniz varsa hemen baslayin. Ozellikle ilk 5 sezon cok cok iyi seviyede. 6. sezondan itibaren ufak ufak bozmaya basliyor, son sezon sicip batiriyor.

Şuana kadar hiç izlememiş olman sorudan daha ilginç geldi açıkçası. Şaka bir yana gerçekten izleyebileceğin en iyi evrenlerden bir tanesine sahip bence düşüncen varsa hemen başlamalısın.

İlk sezon pek bir şey anlamıyorsun fakat sonra dizi açılıyor. 4.sezonun başındayım ben şu an çok iyi gidiyor ve ilerdeki sezonlar daha iyiymiş.

Güzel dizi son sezonda iyi sadece final bölümü çoğu kimseyi tatmin etmedi hayal kırıklığı yarattı o yüzden sallıyorlar.

Final sezonu yorumlarina takilmadan baslayin. Bir sezon yuzunden tum diziyi izlemezlik yapmayin benim gibi. Harikaydi ve etkileyiciydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…