KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.561 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #11 Michael MYERS dedi: Oyuncustore tavsiye ederim sınırsız olanından 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... "Sınırsız" kelimesi biraz düşündürücü benim için.
Michael MYERS dedi: Oyuncustore tavsiye ederim sınırsız olanından 2 yıldır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... "Sınırsız" kelimesi biraz düşündürücü benim için.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.469 Çözümler 69 Beğeniler 5.400 Yer Haddonfield, Illinois 2 Ekim 2025 #12 Ömer_Yeter dedi: "Sınırsız" kelimesi biraz düşündürücü benim için. Genişletmek için tıkla... Şöyle, üyelik bitmeden yeniliyorlar.
Ömer_Yeter dedi: "Sınırsız" kelimesi biraz düşündürücü benim için. Genişletmek için tıkla... Şöyle, üyelik bitmeden yeniliyorlar.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.561 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #13 Michael MYERS dedi: Şöyle, üyelik bitmeden yeniliyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir ücret kesiliyor mu?
Michael MYERS dedi: Şöyle, üyelik bitmeden yeniliyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki herhangi bir ücret kesiliyor mu?
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.835 Çözümler 10 Beğeniler 1.843 2 Ekim 2025 #14 Ömer_Yeter dedi: Ayrı bir ms hesabı ile mi oynadınız? Yoksa direkt kod kullanıp mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları için yeni hesap açmak gerekti. Bazıları kod ile. Ömer_Yeter dedi: Peki herhangi bir ücret kesiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kesilmez ama o hesaplarda online oyuna giremiyorsun. Birçok kişi giriyor o hesaplara genelde.
Ömer_Yeter dedi: Ayrı bir ms hesabı ile mi oynadınız? Yoksa direkt kod kullanıp mı? Genişletmek için tıkla... Bazıları için yeni hesap açmak gerekti. Bazıları kod ile. Ömer_Yeter dedi: Peki herhangi bir ücret kesiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kesilmez ama o hesaplarda online oyuna giremiyorsun. Birçok kişi giriyor o hesaplara genelde.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.469 Çözümler 69 Beğeniler 5.400 Yer Haddonfield, Illinois 2 Ekim 2025 #15 Syntax dedi: Hayır kesilmez ama o hesaplarda online oyuna giremiyorsun. Birçok kişi giriyor o hesaplara genelde. Genişletmek için tıkla... Online oynayabiliyorum?
Syntax dedi: Hayır kesilmez ama o hesaplarda online oyuna giremiyorsun. Birçok kişi giriyor o hesaplara genelde. Genişletmek için tıkla... Online oynayabiliyorum?
Syntax Üstün Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 1.835 Çözümler 10 Beğeniler 1.843 2 Ekim 2025 #16 Michael MYERS dedi: Online oynayabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Ben baktığımda FC25 destekleyen bulamamıştım.
Michael MYERS dedi: Online oynayabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Ben baktığımda FC25 destekleyen bulamamıştım.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.561 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 2 Ekim 2025 #17 Michael MYERS dedi: Online oynayabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Sizinki istisna demek ki
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.469 Çözümler 69 Beğeniler 5.400 Yer Haddonfield, Illinois 2 Ekim 2025 #18 Syntax dedi: Ben baktığımda FC25 destekleyen bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Ayriyetten EA launcher gerektirdiği için.
Syntax dedi: Ben baktığımda FC25 destekleyen bulamamıştım. Genişletmek için tıkla... Ayriyetten EA launcher gerektirdiği için.
mete01 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.129 Çözümler 7 Beğeniler 1.335 2 Ekim 2025 #19 Çok oyun oynayan biri için hala değer ama benim gibi aylık 20 saat bile oynamayan biri için artık düzenli ödemeye değmez.
Çok oyun oynayan biri için hala değer ama benim gibi aylık 20 saat bile oynamayan biri için artık düzenli ödemeye değmez.
2 27294 Uzman Katılım 25 Eylül 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 2 Beğeniler 1.557 2 Ekim 2025 #20 PC Game Pass hâlâ alınır ama konsollarda Ultimate haricinin bir mantığı yok ve onun da fiyatı 800. dün gidip konsolumu sattım ve PS5 Pro'ya geçtim.
PC Game Pass hâlâ alınır ama konsollarda Ultimate haricinin bir mantığı yok ve onun da fiyatı 800. dün gidip konsolumu sattım ve PS5 Pro'ya geçtim.