Xbox Game Pass Battle.net'te alınmayan oyunlar çıkıyor

darkweb

Çalışkan
Merhaba,

Game Pass aldım. Bu sebeple Battle.net indiririm kütüphanede daha önce almadığım oyunlar çıktı. Nasıl olabiliyor hadi Diablo'nun yanındagame Pass gösteriyor. Diğerlerindede sadece MW de göstermiyor acaba warzonumu bu bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

IMG_0440.webp

Ne dediğinizi anlayamadım ancak sanırım MW III indirmek istiyorsunuz, direk Game Pass'ten indirmeyi deneyin.

Ne dediğinizi anlayamadım ancak sanırım MW III indirmek istiyorsunuz, direk Game Pass'ten indirmeyi deneyin.

Şöyleki MW 1 serisi değil mi bu oyunu almadım kütüphanede neden gözüküyor MW3 Game Pass'te var zaten.

Black Ops 6 için Xbox uygulamasından indirebilirsin.

Onu indirdim bu fotoğraftaki MW1 serisi satın almadım Game Pass'te de yok kütüphanemde neden gözüküyor.

Daha önce satın almadığınıza emin misiniz veya başka kütüphanede MW1'e sahip olabilir misiniz?

Daha önce satın almadığınıza emin misiniz veya başka kütüphanede MW1'e sahip olabilir misiniz?

Hayır almadım.

Şu an indiriyorum Call of Duty 6 indirmiştim bunu da indiriyorum 67 GB anlam veremiyorum. Almadığım bir oyun kütüphanede nasıl olur? Diğerlerinin yanında Game Pass sembolü var bu yüzden gösteriyor dedim ama bunda yok.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt