M mk1905x Uzman Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 33 Beğeniler -2 24 Temmuz 2025 #1 Mail adresimi unuttum. Epic Games ile bağlı olduğu için oradan Xbox nick'im orada yazıyor. Onu alarak mail attım ancak dönüş yapılmadı. Çözümü var mı? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2025
Mail adresimi unuttum. Epic Games ile bağlı olduğu için oradan Xbox nick'im orada yazıyor. Onu alarak mail attım ancak dönüş yapılmadı. Çözümü var mı? Teşekkürler.
tomey Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 72 Makaleler 2 Beğeniler 29 24 Temmuz 2025 #2 Yapılabildcek en iyi çözüm yöntemini denemişsin bunun dışındada farklı bir çözüm yönteminin olduğunu sanmıyorum. Biraz Epic Games arayüzünü kurcala istersen belki mail bağlantını verebilir sana. Artı 0 Eksi
Yapılabildcek en iyi çözüm yöntemini denemişsin bunun dışındada farklı bir çözüm yönteminin olduğunu sanmıyorum. Biraz Epic Games arayüzünü kurcala istersen belki mail bağlantını verebilir sana.
KS KS M mk1905x Uzman Katılım 19 Ekim 2024 Mesajlar 33 Beğeniler -2 25 Temmuz 2025 #3 Arayüzde hiçbir bilgi yok sadece Xbox nickname gibi bir şey var o kadar. Maile de dönmüyor Microsoft. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026 Artı 0 Eksi
Arayüzde hiçbir bilgi yok sadece Xbox nickname gibi bir şey var o kadar. Maile de dönmüyor Microsoft.