Ethem Efe 59 Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 5.498 Çözümler 10 Beğeniler 3.241 Yer KKTC | Gazimağusa 9 Haziran 2026 #11 Unlishimaide dedi: Hepsine depolama dayansa ah keşke. 1 tb ile yaşam, idarelik olur tahminen. Genişletmek için tıkla... Yıllarca kullandım. Yeter de artar 1 TB depolama şahsen.
Unlishimaide dedi: Hepsine depolama dayansa ah keşke. 1 tb ile yaşam, idarelik olur tahminen. Genişletmek için tıkla... Yıllarca kullandım. Yeter de artar 1 TB depolama şahsen.
cemkaraca 59 Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.850 Çözümler 12 Beğeniler 1.536 10 Haziran 2026 #12 Unlishimaide dedi: Yok hikaye modu. 70 saatim var. Bitmedi daha. Kaldı 1 senedir falan oynayamadım. Oyun o kadar iyi ki 2-3 kere bitirilebilir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam. İyi oyunlar. Ben 56 saatte bitirmiştim. Siz çok fazla yan görev falan da yapmışsınız sanırım.
Unlishimaide dedi: Yok hikaye modu. 70 saatim var. Bitmedi daha. Kaldı 1 senedir falan oynayamadım. Oyun o kadar iyi ki 2-3 kere bitirilebilir. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum hocam. İyi oyunlar. Ben 56 saatte bitirmiştim. Siz çok fazla yan görev falan da yapmışsınız sanırım.
majestic Çalışkan Katılım 9 Haziran 2026 Mesajlar 73 Beğeniler 51 Yer Shibuya, Tokyo 10 Haziran 2026 #13 Birkaç aylık abonelik almanız bile gerekse 1-2 oyun fiyatı ödersiniz en fazla. Kütüphane yapmak gibi bir takıntınız olmadığı için Game Pass gayet mantıklı bir yol.
Birkaç aylık abonelik almanız bile gerekse 1-2 oyun fiyatı ödersiniz en fazla. Kütüphane yapmak gibi bir takıntınız olmadığı için Game Pass gayet mantıklı bir yol.