XBOX Game Pass PC almak mantıklı mı?

Heisenberg55

Becerikli
Game Pass PC 419 TL aylık abonelik almak mantıklı mı? Forza Horizon 6 da eklenecek oyunlara.

Bir oyunu çok uzun süre oynayacağını düşünüyorsan mantıklı değil; ama 'Alayım, farklı oyunlara da bakıp takılayım.' diyorsan çok mantıklı. Şahsen ben de Game Pass aldım.

Tek oyun için değil. Ama diyorsan ki "Benim deli gibi boş vaktim var, her kuruşuyla oynarım" o zaman değer.
Aksine deli gibi yoğunum. İştem eve geldiğimde saat 20:30 oluyor. Eşime de vakit ayırdığım için günde 1-2 saat oyun oynayabiliyorum o da her gün değil. O zaman almıyorum, mantıklı cevabınız için teşekkür ederim.

Oyun fiyatları o kadar pahalı ki Game Pass gibi nimet mantıksız mı olur Allah aşkına? Forza 6 şu an 50 dolar, yani 2300 TL falan. Sen Game Pass 6 ay amorti edeceksiniz ve 400'den fazla oyunu binlerce para akıtmadan sadece 417 TL vererek rahatça oynayacaksınız.

Ne oynayacağına göre değişir. Solo, hikayeli misal Metro serisi, Stalk, ASC, GoW gibi oyunlar için düşünmeden alınır. Zaman da varsa ciddi avantajlı.

Ara ara oynarım keyfimi alır çıkarım denilen misal Forza serisi ya da NFS serisi gibi mantıklı değil bence. NFS oyunlarını açar ara ara oynuyorum. Üyelikle bu mümkün değil. Ama deneyimlemek için belki alınır.

DayZ, AOE serisi, Paradox, gibi oyunlar içinse alınmaz. Hiçbir mantığı yok.

Oyunun fiyatı değil türü önemli kısaca.

Game Pass PC 419 TL aylık abonelik almak mantıklı mı? Forza Horizon 6 da eklenecek oyunlara.

Eğer sadece tek bir oyun için alacaksan, inan almana değmez. "Yok ben birçok oyunu denemek istiyorum." diyorsan, işte o zaman parasının hakkını fazlasıyla verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…