A AhmetBY60 Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 5 13 Kasım 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Xbox Game Pass'i daha ucuz nasıl alabilirim diye araştırıyordum da, baktığımda Amerika kodları var, attığım resimdeki gibi. Bu şekilde alsam kendi hesabıma kodu girebiliyor muyum bilgilendirebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2024
Merhaba arkadaşlar, Xbox Game Pass'i daha ucuz nasıl alabilirim diye araştırıyordum da, baktığımda Amerika kodları var, attığım resimdeki gibi. Bu şekilde alsam kendi hesabıma kodu girebiliyor muyum bilgilendirebilir misiniz?
genslife Uzman Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Beğeniler 4 Yer Diyarbakır 13 Kasım 2024 #2 Merhaba, Türkiye'de çalışmıyor diye belirtilmiş gibi görünüyor. Büyük ihtimal çalışmayacaktır. Artı 0 Eksi
KS KS A AhmetBY60 Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 29 Beğeniler 5 13 Kasım 2024 #3 genslife dedi: Merhaba, Türkiye'de çalışmıyor diye belirtilmiş gibi görünüyor. Büyük ihtimal çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet onu gördüm de VPN ile falan yapılıyor mu acaba o geldi de aklıma Artı 0 Eksi
genslife dedi: Merhaba, Türkiye'de çalışmıyor diye belirtilmiş gibi görünüyor. Büyük ihtimal çalışmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Evet onu gördüm de VPN ile falan yapılıyor mu acaba o geldi de aklıma
3 3787 Yetkin Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.263 Makaleler 5 Çözümler 19 Beğeniler 1.216 13 Kasım 2024 #4 AhmetBY60 dedi: Evet onu gördüm de VPN ile falan yapılıyor mu acaba o geldi de aklıma. Genişletmek için tıkla... TR aboneliği ile arada 25 TL var sadece uğraşmaya değmez 25 TL için. Artı 0 Eksi
AhmetBY60 dedi: Evet onu gördüm de VPN ile falan yapılıyor mu acaba o geldi de aklıma. Genişletmek için tıkla... TR aboneliği ile arada 25 TL var sadece uğraşmaya değmez 25 TL için.
genslife Uzman Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Beğeniler 4 Yer Diyarbakır 13 Kasım 2024 #5 AhmetBY60 dedi: Evet onu gördüm de VPN ile falan yapılıyor mu acaba o geldi de aklıma Genişletmek için tıkla... VPN ile yapsan bile oyunda aşırı ping yükselir. Uğraşmaya değmez. Artı 0 Eksi
AhmetBY60 dedi: Evet onu gördüm de VPN ile falan yapılıyor mu acaba o geldi de aklıma Genişletmek için tıkla... VPN ile yapsan bile oyunda aşırı ping yükselir. Uğraşmaya değmez.