Nixc0r Uzman Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 103 Çözümler 1 Beğeniler 158 3 Temmuz 2024 #11 573 dedi: Mobildeki emulatörlerlerde var ama ikisinin vereceği zevk aynı değildir illaki. Genişletmek için tıkla... Tabii ki aynı değil ancak sürekli koşuşturan biri olarak net bir biçimde tercihim mobilden yana.
573 dedi: Mobildeki emulatörlerlerde var ama ikisinin vereceği zevk aynı değildir illaki. Genişletmek için tıkla... Tabii ki aynı değil ancak sürekli koşuşturan biri olarak net bir biçimde tercihim mobilden yana.
35gvm78 Üstün Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.886 Makaleler 2 Çözümler 29 Beğeniler 1.843 Yer İzmir 3 Temmuz 2024 #12 Elma ısıran dedi: Nasıl çalışıyor yani onu soruyorum. Kendi içinde oyunlar yüklü ve sadece TV'ye HDMI ile bağlıyorsun ve çalışıyor mu? Micro SD Card falan gördüm görselinde. O nedir? İstediğimiz nostaljik oyunu yükleyebiliyor muyuz mesela? Genişletmek için tıkla... İçinde PlayStation ROM'u yok. 9999'in 1 gibi bir şeydir herhalde. O SD kartta muhtemelen save kaydını tutmak içindir.
Elma ısıran dedi: Nasıl çalışıyor yani onu soruyorum. Kendi içinde oyunlar yüklü ve sadece TV'ye HDMI ile bağlıyorsun ve çalışıyor mu? Micro SD Card falan gördüm görselinde. O nedir? İstediğimiz nostaljik oyunu yükleyebiliyor muyuz mesela? Genişletmek için tıkla... İçinde PlayStation ROM'u yok. 9999'in 1 gibi bir şeydir herhalde. O SD kartta muhtemelen save kaydını tutmak içindir.
X Xins Başarılı Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 3 Beğeniler 0 Yer Eskişehir 3 Temmuz 2024 #13 Meraklısına youtube'da türkçe incelemeler bulunuyor.