Gameagle Strike Compact klavyede Windows tuşu çalışmıyor

Minecraft134890

Üyecik
Merhabalar, benim Gameagle Strike Compact mekanik klavyem var ama Windows tuşu çalışmıyor. Klavyeyi Windows moduna alıyorum ama yine de çalışmıyor. Tuş bozuk da değil, yardım edin. (Siteleri yok, yani var ama çökmüş siteleri.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Farklı USB Portunu Deneyin:
- Klavyenizi bilgisayarınızdaki farklı bir USB portuna takın. Bazen, port sorunları nedeniyle bazı tuşlar çalışmayabilir.

2. Klavyenizi Yeniden Başlatın:
- Klavyenin kablosunu çıkartın, birkaç saniye bekleyin ve tekrar takın. Bu, bazen donanım sorunlarını çözebilir.

3. Sürücüleri Güncelleyin:
- Bilgisayarınızın Aygıt Yöneticisi’ne gidin (Başlat menüsüne sağ tıklayıp "Aygıt Yöneticisi"ni seçin).
- Klavyeler kısmını genişletin, klavyenizi sağ tıklayın ve "Sürücüyü güncelle" seçeneğini seçin.

4. Klavye Ayarlarını Kontrol Edin:
- Windows'un Ayarlar menüsünde (Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Klavye) "Oyun Modu" veya benzeri bir ayar varsa, bunu kontrol edin. Bu mod açık olduğunda bazı tuşlar devre dışı kalabilir.

5. Klavyenin Yazılımlarını Kontrol Edin:
- Gameagle'in klavyeniz için bir yazılımı varsa, bunu indirip yükleyin. Yazılım aracılığıyla tuş atamalarını kontrol edebilir veya varsayılan ayarları geri yükleyebilirsiniz.

6. Fabrika Ayarlarına Dönme:
- Klavyenizde fabrika ayarlarına geri dönebilme seçeneğiniz varsa (genellikle belirli bir tuşa basarak gerçekleştirilir), bunu yapmayı deneyin. Klavye kullanım kılavuzunda bu bilgi yer alabilir.

7. Başka Bir Bilgisayarda Deneyin:
- Klavyenizi başka bir bilgisayara takarak Windows tuşunun çalışıp çalışmadığını kontrol edin. Eğer başka bir bilgisayarda da çalışmıyorsa, klavye donanımsal bir problem yaşıyor olabilir.

8. Fiziksel Kontrol:
- Klavyenin alt kısmını kontrol edin; toz veya pislik birikintisi varsa temizleyin. Ayrıca, tuşun altındaki mekanizmanın doğru yerinde olup olmadığını kontrol edin.

Yukarıdaki adımları izledikten sonra eğer hala sorun devam ediyorsa, muhtemelen klavyede donanım arızası vardır ve teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…