• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

GameBooster G23B Enigma klavyenin RGB ışıkları fotoğraftakine benzemiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anaf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 395
  • Etiketler Etiketler
    gamebooster

anaf

Başarılı
Yer
Sakarya
Selam ben dün söylediğim klavyeyi teslim aldım. Eve geldiğimde her şeyi sorunsuz çalışıyor. Fakat renkleri gösterilen renkler ile alakası yok.

Olması gereken renkleri screenshot ile ekte bıraktım. Bana gelen renktekide aşağıda.

hocam kitapcigi falan yok mu kontrol et renk değiştirme seçeneği vardır veya bir uygulaması vardır onu indirirsin oradan renkleri kontrol edersin istediğin gibi değiştirirsin

fn+ıns tuşu ile modu değiştirmeye çalıştın mı?

Hocam kitapcigi falan yok mu kontrol et renk değiştirme seçeneği vardır veya bir uygulaması vardır onu indirirsin oradan renkleri kontrol edersin istediğin gibi değiştirirsin.

Kitapçığında bununla alakalı bir şey yok.

FN+ıns tuşu ile modu değiştirmeye çalıştın mı?

Hocam denedimde oda olmuyor.

FN ile çalışan tuşlar şunlar:
F1-F2-F3-F4-F5-F6-F7-F8-F9-F10-F11-F12-yukarı-aşağı-sağ-sol-pgup-pgdn

Sadece bunlar çalışıyor işte. Bir de kitapçıkta FN+prtsc diyor fakat yapınca bir şey olmuyor bir de üstünde fonksiyon ile çalıştığını gösteren simgeler olur prtscde yok o simge.

Modlarını değiştirsen de görseldekine benzeyeceğini sanmıyorum. Bu bir tık müşteriyi kandırarak yapılan pazarlamalardan. Çoğunlukla görselde renkleri fotoğraf ile oynayarak daha hoş gösteriyorlar.

Bu arada FN+ yön tuşları veya FN+ PgUp ve PgDn deneyin.

Modlarını değiştirsen de görseldekine benzeyeceğini sanmıyorum. Bu bir tık müşteriyi kandırarak yapılan pazarlamalardan. Çoğunlukla görselde renkleri fotoğraf ile oynayarak daha hoş gösteriyorlar.

Evet öyle oluyor genelde klavyenin incelemesi yok fakat hoşuma gitti yani klavye. Red Switch aldım kalitesi güzel, %80 klavye olduğu için yerde kaplamıyor, hassasiyeti güzel. Bende bundan önce %60 klavye vardı ve blue switchti boyutundan dolayı güzeldi fakat blue Switch'ten dolayı ses çok fazlaydı. Bunda geceleri çok rahat ediyorum. Fakat gösterilen gibi olmadığı için renkleri bu biraz üzdü açıkçası. Bu Rainbow klavye ama benim önceki klavyemde Rainbow'du renkleri o gösterdiğim fotoğraftakiyle aynıydı yani. Bunda bu renkler olmaması kötü oldu.

Bu arada FN+ yön tuşları veya FN+ pgup ve pgdn deneyin.

Denedim onları zaten yön tuşlarında sağ ve sol tuşa basınca modları değişiyor. Yukarı aşağı ile klavye ışığındaki renklerin parlaklığı ayarlanıyor. Pgup ve pgdn ile ışığın modunu değiştirdikten sonraki hareketinin hızı değişiyor.

Bir de ekstra olarak FN+Win var oda bildiğimiz Windows tuşunu kitliyor işte.

Fiyatına göre bence normal. Firmaların şu görsellerde oynamayı da salması gerekiyor. Evet, daha sıcak renkler hoş gözüküyor. Ama ucuz ürünlerdeki RGB'ler genelde daha soğuk ve kalitesiz renkler oluyor.

Fiyatına göre bence normal. Firmaların şu görsellerde oynamayı da salması gerekiyor. Evet, daha sıcak renkler hoş gözüküyor. Ama ucuz ürünlerdeki RGB'ler genelde daha soğuk ve kalitesiz renkler oluyor.
Bu rainbow zaten o yüzden bozdu biraz. Fakat pekte sorun yok ya 900tlye aldım gayet makul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…