Gameboy Color IPS + Pokémon Blue/Yellow almak mantıklı mı?

Makaleler
23
Pokémon oyunlarini (Blue ve Yellow) Nintendo Switch Lite'imda oynamaya calistim. Fakat benim asil istedigim sey o kartusu alip Gameboy Color'a takip oynamak. Tipki 80'li 90'li yillardaki gibi nostalji yasamak istiyorum. IPS bir Gameboy Color'un maliyeti 6.000 TL civari. Pokémon Yellow'un ve Blue'nun maliyeti kartus basina 5.000 TL civari. Yani bana maliyeti minumum 12.000 TL'ye yakin. Sadece bir Pokémon oyunu oynamak icin bu kadar para harcamak cilginlik mi yoksa guzel bir hatira mi olur? Yorumlarinizi bekliyorum.

Aslinda deger, biliyor musun? Kutusu var cunku, kutu olmasa bi' git denir de kutu var. Makul. Yapabilirsen az pazarlik etmeye calis.

Kesinlikle çılgınlık. O paraya Xbox Series S falan alınır. Pokemon’u emulatörle oynasan paran cebinde kalır.
Olayi bu ya hocam. "Koleksiyon" bu.

Kesinlikle çılgınlık. O paraya Xbox Series S falan alınır. Pokemon'u emulatörle oynasan paran cebinde kalır.

Hocam Gameboy'da oynamak farklı emulatör de oynamak farklı.
Konsollarda oynadığım oyunları emulatör üzerinden PC de oynayınca o zevki alamıyorum.

Sorun degil. Japonya'da zaten harika fiyatlar.

Absürt bir şekilde hem de . Bende arkadaşın amcasının evine gönderttim mart ayında Türkiye'ye geliyor kutulu PS Vita 5 bine aldı arkadaşım. Bende Wii'u gamepad aldım 1700'e yine mart olmadan Japonya'dan Almanya'ya bir şeyler sipariş vereceğim, ondan benim de fiyat algım bozuldu ama 10 bin yine çok gibi ya.

Son düzenleme:
O fiyata belki biraz daha çıkarak vita alıp içine emu4vita++ kurup bir sürü oyunu elde çok rahat oynayabilirsin. İnan çok da güzel gözüküyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…