Arkadaşlar selam bu yaz kendi paralarımla bir gaming PC alacağım ilk gaming PC'm olacak hep gaming laptop kullandım üzmeyecek bir sistem bulduğumu düşünüyorum alınır mı? @efebatiin
Arkadaşlar selam bu yaz kendi paralarımla bir gaming PC alacağım ilk gaming PC'm olacak hep gaming laptop kullandım üzmeyecek bir sistem bulduğumu düşünüyorum alınır mı? @efebatiin
FSR 4 desteklemeyen AMD GPU'ları almayı pek mantıklı bulmuyorum. Fark cidden muazzam ve Oblivion bize gösterdi ki artık FSR/DLSS olmadan oyun oynanmaz.
FSR 4 desteklemeyen AMD GPU'ları almayı pek mantıklı bulmuyorum. Fark cidden muazzam ve Oblivion bize gösterdi ki artık FSR/DLSS olmadan oyun oynanmaz.
Saf güç olarak verir, daha iyisini bile verebilir belki ama DLSS, FG, MFG falan zart zurt toplarına girdin mi 5060 Ti dümdüz eder. AMD'de 9000 serisi altında FSR 4 desteği yok. FSR 4 ilk defa doğrudan DLSS'ye rakip oldu, DLSS gibi donanım tabanlı yapay zeka kullanarak. FSR 3, 3.1 falan kaliteyi sakatlıyor.
Saf güç olarak verir, daha iyisini bile verebilir belki ama DLSS, fg, mfg falan zart zurt toplarına girdin mi 5060 Ti dümdüz eder. AMD'de 9000 serisi altında FSR 4 desteği yok. FSR 4 ilk defa doğrudan DLSS'ye rakip oldu, DLSS gibi donanım tabanlı yapay zeka kullanarak. FSR 3, 3.1 falan kaliteyi sakatlıyor.