AkutAykut

Çalışkan
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X
Anakart: MSI PRO B650M-E
Bellek: 2 adet TwinMOS VOLTX DDR5 16GB (1x16GB) 5600 Mhz CL36
Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192 Bit GDDR7
Depolama: Crucial E100 1TB NVME M.2 SSD Disk
Kasa ve Güç Kaynağı : Rampage HYDRA V4 750W 80+ Bronze Tempered Glass RGB ATX Beyaz Gaming Kasa
Soğutucu: Hawk Gaming HL120 Frostbite 120mm ARGB
Wi-Fi: TP-Link Archer TX1U Nano AX300 Nano Wi-Fi 6 USB Adaptör

Merhabalar. Sistem detayları bunlar, sizce herhangi bir uyumsuzluk ve problem var mı? Soğutucunun az gelebileceğini düşünüyorum. İleride yükseltme yapacağım. Bu sistemi yayın ve oyun için kullanmayı planlıyorum. Ne dersiniz, alınması mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci: AMD Ryzen 5 9600X.
Anakart: MSI Pro B650M-E
Bellek: 2 adet twinmos voltx DDR5 16 GB (1x16 GB) 5600 MHz CL36.
Ekran kartı: Palit RTX5070 Infinity 3 12 GB 192 bit GDDR7.
Depolama: Crucial E100 1TB NVMe M.2 SSD disk.
Kasa ve güç kaynağı: Rampage Hydra V4 750W 80+ Bronze tempered glass RGB ATX beyaz gaming kasa.
Soğutucu: Hawk gaming HL120 frostbite 120mm ARGB.
Wi-Fi: TP-Link Archer TX1u nano AX300 nano Wi-Fi 6 USB adaptör.

Merhaba. Sistem detayları bunlar, sizce herhangi bir uyumsuzluk ve problem var mı? Soğutucunun az gelebileceğini düşünüyorum. İleride yükseltme yapacağım. Bu sistemi yayın ve oyun için kullanmayı planlıyorum. Ne dersiniz, alınması mantıklı mı?

Zen 5 çok verimli üfleyerek bile soğuyor bazı işlemciler soğutur rahat ama tabii ki de hiç de kaliteli bir soğutucuya benzemiyor pompa sesi arızası yapabilir tek fanlı bir kule tipi alabilirsiniz.

Tüm sistemin toplam fiyatı ne kadar.

Zen 5 çok verimli üfleyerek bile soğuyor bazı işlemciler soğutur rahat ama tabii ki de hiç de kaliteli bir soğutucuya benzemiyor pompa sesi arızası yapabilir tek fanlı bir kule tipi alabilirsiniz.

Tüm sistemin toplam fiyatı ne kadar.
60 Bin tl idi 10 taksit fırsatı var diye çok uygun geldi. Soğutucuyu ve ekran kartını zaten ilk fırsatta değiştirmeyi planlıyordum. Hazır sistem olduğundan özelleştiremiyorum.