Çözüldü GameGaraj Slayer 5 laptop hangi ses kartını kullanıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

22723

Uzman
Ürün özellikleri kısmında Nahimic yazıyor. İndiriyorum hata veriyor kurulmuyordu. Realtek yazdığını fark ettim aygıt yöneticisinde. Sonra formatladım başka hatalarda vardı. Ancak ses cihazım olmamasına rağmen. Kuramadım.
Garaja mail atıyorum. 3 mailden farklı cevap geldi. Yok, var ve yok dediler.

Çözüm
Büyük ihtimalle seri partilere göre ses kartı değişikliği gösteriyor olabilir. En iyisi aygıt yöneticisinden bakmak.
Aida64 programını indirin, Multimedia menüsü altında PCI/PnP Audio kısmında girince ses kartı modelini bulabilirsiniz.
Ancak Realtek'in kendisi sürücü indirme linki sağlamıyor diye biliyorum, sadece anakart üreticisinin sitesinden indiriliyor olması lazım.

@23783 Siz RTX 5080 Slayer 5 kullanıyordunuz, bakar mısınız rica etsem? Sizde de mi Realtek acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisinden sürücüsünü bulamadığın cihazı seçin sağ tıkla properties kısmına git. Oradan Details tabına gelip property olarak hardware_ids'i seç. Aşağıdaki gibi bir ekranla karşılacaksın. Buradan bende VID_1532&PID054A yazan kısımda senin ekranda ne yazıyorsa internetten arat. Aradaki & işaretini koyma. Çıkan sonuçtan cihazının ne olduğunu görebilirsin.

One Touch kurulum paketinden Realtek yüklüyor. Telegram'da cihazı Nahimic uygulaması ile kullananlar var, bire bir aynı model.
Eve geçince bakacağım hepsine.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle seri partilere göre ses kartı değişikliği gösteriyor olabilir. En iyisi aygıt yöneticisinden bakmak.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…