GameGaraj Slayer R9T-5070 laptopun "dGPU İşlevi" ayarı nasıl olmalı?

Uğur Altun

Uzman
Yer
İstanbul
Cihaz
Game Garaj Slayer R9T-5070
Merhaba,

Laptopu yeni aldım. Başlıkta belirttiğim ve ek olarak paylaştığım resimdeki alan sizce nasıl olmalı? Ben OTO'da kullanıyorum. Varsayılan olarak OFF olarak gelmişti.

Merhaba,

Laptopu yeni aldım. Başlıkta belirttiğim ve ek olarak paylaştığım resimdeki alan sizce nasıl olmalı? Ben OTO'da kullanıyorum. Varsayılan olarak OFF olarak gelmişti.

Eki Görüntüle 215337
En alttaki panel refresh rate değerini manuel yapın. Yukarıdaki dGPU muhabbetini de yaptığınız işleme göre değiştirebilirsiniz. Devamlı adaptöre bağlı kullanıyorsanız "dGPU only" yapın.

Kapalı olmalı. Halihazırda ekran kartınız var, DGPU'ya geçerse oto olarak hoş olmaz. Alttaki yenileme hızını da manuel yapıp en yükseğe çekin.
En alttaki panel refresh rate değerini manuel yapın. Yukarıdaki dGPU muhabbetini de yaptığınız işleme göre değiştirebilirsiniz. Devamlı adaptöre bağlı kullanıyorsanız "dGPU only" yapın.
Sürekli adaptör takılı kullanıp dGPU only olarak kullanmanın bir zararı olur mu?

Alttaki degeri manuel yapmaya gerek yok o ayar pile gecince Hz'i dusurmeye yariyor pildeyken 300 Hz kullanmak mantikli degil zaten. Cogunlukla adaptore takili kullaniyorsaniz 300 Hz'de sabit kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…