Multi score yaptım hocam sonuç kaçtı hatırlamıyorum ama iyiydi 10 dakika yaptım. The Long Dark diye bir oyun var biliyosunuz herhalde çok performans isteyen bir oyun değil tahminimce Turbo fanda sesini çektim bu şekilde durum

Turbo Extreme Mod seçili, cihazın altını biraz kaldırarak tek döngü test alabilir misiniz ? Cihazın altını kaldırmak için kitap kullanabilirsiniz.

Turbo Extreme mod seçili, cihazın altını biraz kaldırarak tek döngü test alabilir misiniz? Cihazın altını kaldırmak için kitap kullanabilirsiniz.

Hocam RDR2 oyununda test ediyorum. Gaming modundayım durum bu şekilde.

Turbo Extreme mod seçili, cihazın altını biraz kaldırarak tek döngü test alabilir misiniz? Cihazın altını kaldırmak için kitap kullanabilirsiniz.

Dediğiniz gibi alta kitap koydum bir de ofis modunda tarayıcıdan bir video açtım fanlar birden yükselip alçalıyor.

Baktınız mı hocam?

Dosya Ekleri

• IMG_6501.webp
    IMG_6501.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_6502.webp
    IMG_6502.webp
    2,8 MB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Hocam RDR2 oyununda test ediyorum. Gaming modundayım durum bu şekilde.

Dediğiniz gibi alta kitap koydum bir de ofis modunda tarayıcıdan bir video açtım fanlar birden yükselip alçalıyor.

Baktınız mı hocam?

İncelemelerde yer alan sonuçlarla birebir kıyaslama yapmadan yorum yapmak doğru olmayacaktır. Bu sebeple, önceki mesajımda yazdığım şartlarda test alırsanız ve HWİNFO verileriyle birlikte sonucu paylaşırsanız daha iyi olur.

Fan devrinin artıp azalması, arka plan işlemlerine ve buna bağlı olarak artan frekans ve güç tüketimine bağlı olarak normal olabilir. Devir arttığında, HWİNFO üzerinde dediğim parametreleri kontrol edebilirsiniz.