Detaylar
Kim cevapladı?Geçen de yine ısınıyor diye bir konu açılmıştı. En çok indirimini paylaşan üye de ürünü iade edin diye bir öneride bulunmuştu. Tongfang kasada bile ısınıyorsa, ''Bilemiyorum Altan'' cihazı olmuş bu bildiğin. Yani ek olarak malum inceleme kanalında bile bilgisayarı havaya kaldırıyor, belki de soğutucu var altında. Bu cihaz ısınıyor kesinlikle.
İade edebiliyorsaniz iade edin.
Hocam direkt cihazda sıkıntı olabilir belki de.merhaba afterburner ile test ettim 45 w olarak gözüküyor işlemci maksimum. ama fanlarda veya sıcaklıklarda bir etkisi olmadı.
İade edebiliyorsaniz iade edin.
Son düzenleme:
Bende Monster Tongfang kasa var, oda ısınıyor. Artık pek kullanmıyorum, masaüstü topladım. Tongfang kasa da ısınıyor, düzenli bakım yaptırmama rağmen. Bende o dönemler Zalman marka soğutucu ile fayda sağlamıştım, 15-20 derece soğutmuyor tabii. Ama yine de ciddi anlamda faydası olurdu bana. Sana da tavsiye edebilirim laptop soğutucu.
www.akakce.com
Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM-NS2000 1 Fanlı USB 2.0 17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, 1.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme: