Hocam net bir bütçe belirlemedim ama rastgele gezinirken bu laptop denk geldi. Biraz araştırdım; MSI, ASUS falan o laptoplara baktım, bu özelliklerde daha pahalı görünce bu kafama yattı.
Ekstra olarak bu laptopu alıp OLED monitör de almayı düşünüyorum. Yanında kesin olarak monitör bağlayıp onunla oynamayı düşünüyorum.
Hocam net bir bütçe belirlemedim ama rastgele gezinirken bu laptop denk geldi biraz araştırdım MSI ASUS falan o laptoplara baktım bu özelliklerde daha pahalı görünce bu kafama yattı.
Ekstra olarak bu laptop alıp OLED monitör de almayı düşünüyorum yanında kesin olarak monitör bağlayıp onunla oynamayı düşünüyorum.
Evet, daha rahatlık açısından bazen şehir dışına çıkıyorum veya evde yer değiştirmek durumunda kalıyorum ve zaten monitör alıp bağlayıp öyle oynamayı düşünüyorum.
İşlemci olarak benim attığım daha iyi değil mi ama? Ekran kartı sizinkisi daha iyi ama AMD işlemci daha iyi değil mi? Ben öyle biliyorum, çok bilgili değilim. Bu iki sistemden sizin attığınızı mı öneriyorsunuz?
Hocam o artik çocuklarimiza emanet edecegimiz bir ileri. 64 bile yetmeyen zamana daha cok var, insanlar bile oyunlar icin genelde şu an 16 yeterli goruyorlar.
Öyle olduğunu düşünmüyorum. 5-7 sene sonra Windows 12 falan çıkar, en fazla 30-50 GB RAM'e ihtiyaç duyar tahmini. Bunları misalen söylüyorum tabii ama öyle oluyor yani.
Edit: 24 GB RAM olduğu hâlde yetmiyor bana.
Öyle olduğunu düşünmüyorum 5-7 sene sonra windows 12 falan çıkar en faz 30-50 gb ram'e ihtiyaç duyar tahmini bunları misalen söylüyorum tabi ama öyle oluyor yani