Detaylar
Kim cevapladı?Della.dd
Becerikli
EC Reset ne alaka anlamadım. Birçok kez BIOS update attım EC reset ile alaka görmedim.Merhaba,
GameGaraj Slayer X5T-5050 laptopuma az önce BIOS güncellemesi yaptım. AI'a bunu söylediğimde bana EC reset yapmam gerektiğini söyledi. GameGaraj laptoplarda EC reset nasıl yapılır?
Hem niye EC Reset atacaksınız ki?Merhaba,
GameGaraj Slayer X5T-5050 laptopuma az önce BIOS güncellemesi yaptım. AI'a bunu söylediğimde bana EC reset yapmam gerektiğini söyledi. GameGaraj laptoplarda EC reset nasıl yapılır?
skyfall
Uzman
EC Reset ne alaka anlamadım. Birçok kez BIOS Update attım EC reset ile alaka görmedim.
Hem niye EC Reset atacaksınız ki?
Cyberpunk'ta bir süre sonra bilgisayar kitleniyordu, BIOS Update sonrası düzelir diye BIOS Update yaptım. Bana EC reset yapmalısın dedi voltaj kalibrasyonu için.
Della.dd
Becerikli
Hocam EC reset güç ile ilgili bir problem olduğunda yapılır diye biliyorum ben. Oyunla alakasını pek çözemedim. Cyberpunk'tan başka oyunlarda yapıyor mu? Bilgisayarın kitlenmesinin birçok sebebi olabilir...Cyberpunk'ta bir süre sonra bilgisayar kitleniyordu, BIOS Update sonrası düzelir diye BIOS Update yaptım. Bana EC reset yapmalısın dedi voltaj kalibrasyonu için.
skyfall
Uzman
Hocam ec reset güç ile ilgili bir problem olduğunda yapılır diye biliyorum ben. Oyunla alakasını pek çözemedim. Cyberpunk'tan başka oyunlarda yapıyor mu? Bilgisayarın kitlenmesinin birçok sebebi olabilir...
Sadece Cyberpunk'ta oluyor. Spider-Man Remastered veya RDR 2'de hiç olmadı.
Della.dd
Becerikli
O zaman oyunla alakalıdır hocam. Oyunun da güncellemesi vs. varsa yapın, dosyaları fixletin vs.Sadece Cyberpunk'ta oluyor. Spider-Man Remastered veya RDR 2'de hiç olmadı.
skyfall
Uzman
O zaman oyunla alakalıdır hocam. Oyunun da güncellemesi vs. varsa yapın, dosyaları fixletin vs.
Olabilir hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-