GameGaraj Slayer4 7-4060 C4 alınır mı?

Yazılım konusunda sıkıntı çekebilirsiniz bir tık. Onun dışında kasa Crosshair zaten yeterli. Alınır bence.

Aldım artık, bu fiyat aralığında başka alternatif görünmedi. Bu arada MSI Crosshair 16 HX D14VFKG karşılığı imiş. İnceleyen bir kullanıcı belirtmiş.

Evet iki gündür kullanıyorum. Gayet güzel. Microsoft Flight Simulator ile deniyorum, tabi soğutması sesli.
Onun harici kasa klavye özellikle ekran çok kaliteli. Yazılım olarak zayıf, ileride belki msi a çeviririm.

Evet iki gündür kullanıyorum. Gayet güzel. Microsoft Flight Simulator ile deniyorum, tabi soğutması sesli.
Onun harici kasa klavye özellikle ekran çok kaliteli. Yazılım olarak zayıf, ileride belki msi a çeviririm.
Hocam cihaz masaüstünde boştayken veya sadece Chrome’da falan gezinirken fan sesi yüksek oluyor mu ?

Ses var ama yüksek değil. Balanced modunda kullanıyorum. İlk aldığımda ultra performance daydı. Masaüstünde neden bu kadar sesli diye bakınırken FN+Üst ok ile fan kısıldığını fark ettim. Bir sorun yok. Ama hem işlemci hem gpu güçlü cihazlarda ses var maalesef.

Valla hocam cihaz yük altındayken sesli çalışsa normal derim ama PC açılırken bile aşırı fan sesi çıkıyor.
Vaktin varsa sesi fulleyip çektiğim videoyu izleyebilir misin, kendi cihazınla karşılaştırma yaparsın fan sesi konusunda.
İzledikten sonra fan sesi normal veya fazla yüksek diye yorum yaparsan sevinirim hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…