GameGaraj X7T ve R9T kullanıcılarının deneyimleri nasıl?

Geç oldu ama geldik . İlk önce dedikleriniz kesinlikle doğru. Şu aralar GameGaraj'ın teknik servisi hakkında kötü yorumlar görüyorum. Ama şunu bilin. GameGaraj, ServisPoint'in boğazından tutar sağa sola sallar. Yaşayan bilmez. 500.000 TL'lik mükemmel ve kusursuz denilen MSI Titan modellerde bile sorun yaşanıyor. Senin 30.000 TL'lik A15'in uçması lazım . Her laptop sıkıntı yaratabilir. Mükemmel bir model görmedim hayatımda. Belki MacBook modelleri ama onlarda herkese hitap eden ürünler değil. Marka bilinirliği için çöp bir model almayın. Koyun sürüsü etkisi olur daha çok kişi alır. Bizim amacımız burada en doğru ve en "az" sorun yaşatacak modeli önermek. Sorun yaşayan var mıdır? Evet vardır. Ama size denk gelecek diye bir şey yok. Teknoloji bir kumardır. Kimsenin sorun yaşamadığı ve herkesin sevdiği serileri attık diye yorumunuza dislike atıp konuya bakanların %90'ının anlayamayacağı şematik veya fotoğraflar atıp, konu sahibinin kafasını daha çok karıştırmaya gerek yok. En minimalize şekilde anlatıp önermeye çalışıyoruz.

Yine GameGaraj markası ile ilgili kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Başka markalara yaptırıp marka bastırıyorlar. Low-Mid tier modellerde Tongfang, High tier modellerde ise Vector kasa kullanıyorlar. Soğutması ve malzeme kalitesi gayet yerinde. Fiyatının hakkını alıyor musunuz? Bence alıyorsunuz. Sorun yaşayan var mıdır? Evet vardır. Ama ben yaşamadım. Hala kullanıyorum kusursuz bir şekilde.

Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. X7T 5070 modelinde hangi kasa kullanılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…