Hepsburadadan aldığım 19 Temmuz'da kapıma gelen laptopu iade etmek istiyorum. Cayma hakkı için 14 gün içinde göndermem gerekiyor ve bir kez iade etmeyi denedim internette Windows'u kaldırmama gerek olmadığını görüp direkt paketleyip geri yollamıştım bu esnada sıcaklığın yüksek olduğunu sebep olarak belirtmiştim ve teknik servise gönderip sorun olmadığını söylemiş. Bir iki gün önce de cayma hakkım ürünün şifresini kaldırmadığım için reddedilmiş buraya kadar sorun yok ama bende Hepsiburada premium var ondan müşteri hizmetleri beni aradı ve laptopun kutusu açıldığından Hepsiburada kurallarına uymadığını söyledi. İade sürecine nasıl devam edebilirim? Ürün geri döndükten sonra şu an çok yavaş çalışıyor bu yüzden iade konusunda kararlıyım. Model GameGaraj Slayer R5-4050 C2 AMD Ryzen 5 7535HS 32 GB RAM 1TB SSD RTX 4050 15.6 laptop.Ürünün dış kutusunu kendileri yırtmışlardı o an o kadar sorun etmediğimden anlık kayda almamıştım sorun çıkarır mı?
Ret açıklaması:
İade talep edilen ürün şifreli olduğu için talep reddedilmiştir. Bu ürünü kargoya teslim etmeden önce üründeki mevcut şifreyi kaldırmalı, kurulu hesaplardan çıkmalı. Ürünü sıfırladıktan sonra tekrar talep açabilirsiniz.
Ret açıklaması:
İade talep edilen ürün şifreli olduğu için talep reddedilmiştir. Bu ürünü kargoya teslim etmeden önce üründeki mevcut şifreyi kaldırmalı, kurulu hesaplardan çıkmalı. Ürünü sıfırladıktan sonra tekrar talep açabilirsiniz.
.