GameHub güvenilir mi?

Şu ana kadar 15dk kullandım kullanmadım bir hasar vermiş midir?

Yok hayır ancak sen yine de mümkünse dış ölçüm de yapabilirsin.
Buna benzer ürünle 45 dereceyi aşmıyorsa ölçümün çok da sorun olmaz.
Ekranında parlaklık kısılmıyor mu hemen?

Fark etmedim kısılıp kısılmadığını otomatikte yanıyor günlük kullanım gibi.
CPU-Z'den bakıyorum 55 derecelerde günlük kullandığımda şu ara bu kadar yükseldi havalardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Attığınız alete de bakacağım sağ olun.

Şuana kadar 15dk kullandım kullanmadım bi hasar vermiş midir?
Hocam korkmanıza gerek yok, cihazınız yanmaz, thermal throttling olur, yani cihaz ısınınca kendini korumak için donanım performansını otomatik yavaşlatır, sadece oyun performansını olumsuz etkiler.

Hocam korkmanıza gerek yok, cihazınız yanmaz, thermal throttling olur, yani cihaz ısınınca kendini korumak için donanım performansını otomatik yavaşlatır, sadece oyun performansını olumsuz etkiler.

60 derece cihazın ömrünü kısıcak bir değer değil mi?

60 derece cihazın ömrünü kısıcak bir değer değil mi?
Cihaza ve Chipset'e göre değişir, zaten cihaz bildirim ile kullanıcıyı uyarır yüksek sıcaklıkta ama yine de üreticilerin planlı eskitme olarak yüksek sıcaklıklarda kullanıcıya pek uyarıda bulunmamasıda bir gerçek. Gerçekten 60 derece olsa dokununca parmağı yanar insanın, o sıcaklıkta çamaşır yıkanır, muhtemelen tam optimize olamayan emülatörün kendi ölçtüğü değer yanlıştır, o sıcaklık anında 3. parti bir uygulama ile daha doğru sonuçları görebiliriz, zaten ben burada 15 dakika için söyledim, uzun kullanırsa hem pil ömrünü azaltır hem de panele zarar verebilir sizin de dediğiniz gibi.

@NqrkOz, 60 derece olmadığına bende eminim 47 derece iç sıcaklıkta elimi yakıyordu telefon.
Bence dediğim gibi ölçüme vs hiç gerek yok çözüm basit oyun oynayacaksan soğutucu kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…