Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
GameLoop'dan PUBG Mobile oynuyorum ve oyuna sürekli drop giriyor. FPS bazen 40'a kadar düşüyor. Bazen de oyundan atıyor.
Oyunu akıcıda oynuyorum. GameLoop ayarları resimlerde var.
Sistemim;
  • i7-13620h
  • 16 GB DDR4 RAM
  • 4050
IMG_1877.webp

IMG_1878.webp

Grafikler çok yüksekte.

HD1080
Akıcı
90

Kenar yumuşatma kapalı olması gerek
Dpi 320 gibi bir değere almanız lazım

Oyun içi ayarlarınızı da atar mısınız? Bu ayarlarla oyun çok kasar. Ayrıca Emülatör oyunu olduğu için çok fazla optimizasyon sorunu var yüksek grafikte sıkıntı yaşarsınız.

Bu oyundan atma mevzusu yeni modla beraber başladı senin sistemle alakası yok. Mod ilk geldiğinde açar açmaz atıyordu, girişte 64 bit kurma uyarısı veriyordu kurduk 64 bit ama ara sıra oyundan atma sıkıntısı var yine. Ayrıca arkadaşın dediği gibi 2K olan ayarı 1080p yap. Kenar yumuşatmayı kapat, oyun içinden akıcı aşırı olacak şekilde ayarla droplar biraz azalır. Hatta emulatöre ufak bir ayar ile 120 FPS yapabilirsin 90 FPS'e göre akıcılık baya fark ediyor. Gameloop 120 FPS şeklinde aratarak bulabilirsin.

Grafikler çok yüksekte.

HD1080.
Akıcı.
90.

Kenar yumuşatma kapalı olması gerek.
DPI 320 gibi bir değere almanız lazım.

Oyun içi ayarlarınızı da atar mısınız? Bu ayarlarla oyun çok kasar. Ayrıca emülatör oyunu olduğu için çok fazla optimizasyon sorunu var yüksek grafikte sıkıntı yaşarsınız.

Dediğiniz ayarları yaptım oyun içi ayarlar bu şekilde. Bir de hocam oyunda dokular yüklenmiyor bazen ve yüklense bile çok bulanık bunu netleştirme yapabilir miyiz?

IMG_1879.webp