31457

Çalışkan
GameLoop'tan PUBG yükledim fakat "F" dışında hiçbir tuş çalışmıyor. Aynı sorun geçen yüklediğimde de olmuştu. Soruna çözüm veya BlueStacks dışında başka bir kaliteli emülatör öneriniz var mıdır? 2K destekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
GameLoop'tan PUBG yükledim fakat "F" dışında hiçbir tuş çalışmıyor. Aynı sorun geçen yüklediğimde de olmuştu. Soruna çözüm veya BlueStacks dışında başka bir kaliteli emülatör öneriniz var mıdır? 2K destekli.

Güncelleme geldi ya da gelmedi bilmiyorum. Ama kronik olan şeyler. Mesela bende GameLoop hiç açılmıyor. Yardım edemiyor yetkililer. Her şey orijinal olmasına rağmen. Windows 11 Pro kullanıyorum. Ve bana dedikleri tek şey korsan Windows kullanıyorsunuz. Vesaire vesaire diyorlar. Ama kronik sorun diye biliyorum bunu. Daha stabil değil.

Bugün güncelleme geldi genelde her güncelleme sonrası böyle sorunlar oluyor 1 2 güne düzelir