GameNote H2002P kulaklığın birbirine dolanmış örgü kablosu nasıl düzleştirilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 792
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 668
  • Etiketler Etiketler
    kablo

792

Uzman
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba, GameNote H2002P marka/model kulaklık kullanıyorum, kulakligin resimde gordugunuz yeri birbirine aşırı sekilde dolaniyor. Yakin bir dostum olabildigince duzleyip uzerine agirlik koymami soyledi ancak ise yaramadi. Duzeltmeye calisirken sanirim kabloyu buktum. Bu birbirine dolanma sorununu nasıl cozebilirim?

1720109541008.webp

1720109633526.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunun kronik olduğuna inanıyorum. Aynı kulaklığı kullanmaktayım ve dolanma derdinden dolayı koparacağım, öyle bir gerginlik yarattı bende :D

Öncelikle kasadan sök, kabloyu uzatabildiğin en uzak yere kadar uzat. Ucunu birisi tutsun ya da ayağınla falan üzerine basıp sen uzakta tutmaya çalış, sonrasında da kulaklığı kablonun dolandığı yönün tersine doğru döndür aynı zamanda çok zorlamadan kulaklığı de itiyor ol. Kablo düzleşiyor. Sonrasında yine aynı olacaktır ama yapacak pek bir şey yok. Her gece yatmadan önce söküp kabloyu uzatıp hiç yamultmadan kablonun ucuna ve sonuna kitap ya da ağırlık falan koymalısın. Valla ben onla da uğraşmıyorum artık, kulaklığın dolanan kısımlarına çift taraflı silikon bant yapıştırdım :D

Ayrıca kablolar bende de oldukça bükük, dolandığı için şekli tamamen bozuluyor.

Ben tüm deliklerden geçirdim kabloyu sıkıntısız kullanıyorum düzleştirmek için sıcak havlı ya da ütü tarzında bir şey kullanıyorlardı yanlışım olmasın.

Bu sorunun kronik olduğuna inanıyorum. Aynı kulaklığı kullanmaktayım ve dolanma derdinden dolayı koparacağım, öyle bir gerginlik yarattı bende :D

Öncelikle kasadan sök, kabloyu uzatabildiğin en uzak yere kadar uzat. Ucunu birisi tutsun ya da ayağınla falan üzerine basıp sen uzakta tutmaya çalış, sonrasında da kulaklığı kablonun dolandığı yönün tersine doğru döndür aynı zamanda çok zorlamadan kulaklığı de itiyor ol. Kablo düzleşiyor. Sonrasında yine aynı olacaktır ama yapacak pek bir şey yok. Her gece yatmadan önce söküp kabloyu uzatıp hiç yamultmadan kablonun ucuna ve sonuna kitap ya da ağırlık falan koymalısın. Vallahi ben onunla da uğraşmıyorum artık, kulaklığın dolanan kısımlarına çift taraflı silikon bant yapıştırdım :D

Ayrıca kablolar bende de oldukça bükük, dolandığı için şekli tamamen bozuluyor.

Hocam dediginizi eger dogru anladiysam bunu yapmistim. Ve sanirim kabloyu kirdim. Aklimda bir fikir var ama...

Hocam dediginizi eger dogru anladiysam bunu yapmistim. Ve sanirim kabloyu kirdim. Aklimda bir fikir var ama...
Hocam ben zaten bu kulaklığı alırken böyle bir dert olacağını bilsem hiç bulaşmazdım. Gider kablosuz bir şey alırdım ama aldık bir kere. Bir seneyi geçti kablolara bakmadan kullanmaya çalışıyorum :D

Hocam ben zaten bu kulaklığı alırken böyle bir dert olacağını bilsem hiç bulaşmazdım. Gider kablosuz bir şey alırdım ama aldık bir kere. Bir seneyi geçti kablolara bakmadan kullanmaya çalışıyorum :D

Benim alali 1 ay bile olmamistir ilk gunler hiçbir sorun yoktu sonra olmaya basladi. Artik zorda kalmadigim surece kablolu kulaklık almam.

Kabloyu pipetin icine soksam nasıl olur acaba? Duzelir mi?

Benim alali 1 ay bile olmamistir ilk gunler hiçbir sorun yoktu sonra olmaya basladi. Artik zorda kalmadigim surece kablolu kulaklık almam.

Kabloyu pipetin icine soksam nasıl olur acaba? Duzelir mi?
İnternette bu kulaklığın kablolarının dolandığında dair bayağı bir konu var. O zamanlar yoktu böyle konular, sonradan oldu bende de. Demek ki kronik.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt