Gamepad ile oynanabilecek zor olmayan oyun tavsiyesi

Dying Light 2'ye ne dersiniz peki?
On numara oynanır, artık klavye mouse bana o kadar kolay geliyor ki keyifim azalıyor 2500 saat CS'den sonra. Örneğin Cyberpunk, oyun basit hale geliyor mouse ile. O yüzden rekabetçi olmayan FPS oyunlarını da bazen Gamepad'le arkama yaslanarak chill şekilde oynuyorum. Dying Light 2 de gayet böyle bir oyun.

gamepad ile oynanabilecek başka stealth oyun öneriniz var mı?
MGS5 oynadıktan sonra hiçbir stealth oyunu tatmin etmemeye başladı malesef ki.

Gamepad ile nasıl olur bilmiyorum ama Intravenous 1 / 2 güzeldir. Watch Dogs 2'nin mekanikleri güzel olsa da yapay zekası çöp.

AC oyunları olabilir, Switch'te Black Flag fena bir deneyim sunmuyordu stealth açısından. Daha eskisi dandik hissetirecektir yapay zeka olarak.

Cyberpunk'un stealthi sarmıştı beni. Çok güzel setup yapılıyordu, creativite fazlaydı. Beğendim şahsen.

Uncharted 4, o süper mobil karakterle stealth yapmak inanılmaz zevkli.

Last Of Us 2'yi görüyorum, internette gördüğüm kadarıyla yapay zekası gayet başarılı Stealth konusunda ve zorluk tatmin edici.

Aklıma bu kadar geldi.

FPS düşünürseniz Dishonered serisi çok güzel.
Ahah, unuttum. On numara seridir o da stealth olarak. Sadece böcekler fazla.

Hocam artık "Gel gel hangi stealth oyunu olursan ol yine gel" demeye başlayacağım stealth oyunu kıtlıgından artık kendim çatılara felan çıkmaya başlayacağım o derece seviyorum.
Ben de küçüklüğümden beridir bayılrıım stealth'e ama sektör stealthe pek önem vermiyor gibi.

Ekstra olarak Ghost Recon Breakpoint en zor modda realistik bir deneyim sunuyor, yapay zekası MGS5 kadar değil malesef. Ama sarar kesinlikle, arkadaş varsa çok daha sarar.

Metal gear soldier 5'i ekledim bile sepete tlou var,uncharted var,ac serisi var ve watch dogs 2 var. çok sevmedim ben şahsen o yüzden bir tek cyberpunk ekliyecegim sağolun öneriniz için

onuda ekleyeyim hocam çok sağolun 3 oyun 3 oyundur çok mutlu ettiniz beni iyi geceler Dishonered var onu unuttum 4 oyun oldu

Ne demek.

MGS5'i mi sevmediniz? Eğer öyleyse hata ediyorsunuz.
Intravenous'lara kesinlikle bakın, düşük bütçeli bir yapım ama Stealth derinliği mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…