Gamepad ile oynanacak hikayeli oyun önerisi

lengthow

Becerikli
Selam arkadaşlar, geçen günlerde bir gamepad satın aldım ve aldığımdan beri FC24 oynuyorum. Keşke önceden alsaymışım da RDR2, Last of Us'ı falan da kolla oynasaydım dedim. Çok kasmadan oynayabileceğim, keyifli oynanışı olan oyunlar önerirseniz sevinirim. Az önce yazdıklarımdan ayrı olarak Witcher 3, Mafia ve GTA serisini oynadım. Xbox Game Pass'im de var oradan da önerebilirsiniz.

Bakacağım hocam.
Daha önce hiç oynamadım açıkçası çok da ilgimi çekmiyor öyle temalar. Ama deneyebilirim belki.

ETS 2, Dirt veya NFS gibi sürüş simulasyonları ve oyunları da gamepad ile iyi gider.
Hocam bir ara direksiyonum vardı onunla aldım bütün hevesimi. Şimdi kolla oynasam o kadar keyifli gelmez sanırım.

Beholder serisi - Anomaly Agent(Cidden hoşuma gittiği için önerdim) - Mad Max - Middle Earth Shadow of Mordor ve Shadow of War -
State of Decay 1 ve 2 - Maneater - Little Nightmares 1-2 - Ryze Son OF Rome - The calisto protokol - The evil within 1 ve 2 - Witcher 3 - Batman Arkham oyunları.

Şu an steam kütüphanemden seçtiklerim bunlar sadece. Gamepass'in varsa orada Hi-Fİ Rush deneyebilirsin.

Selam arkadaşlar, geçen günlerde bir gamepad satın aldım ve aldığımdan beri FC24 oynuyorum. Keşke önceden alsaymışım da RDR2, Last of Us'ı falan da kolla oynasaydım dedim. Çok kasmadan oynayabileceğim, keyifli oynanışı olan oyunlar önerirseniz sevinirim. Az önce yazdıklarımdan ayrı olarak Witcher 3, Mafia ve GTA serisini oynadım. Xbox Game Pass'im de var oradan da önerebilirsiniz.

Tabii ki Metal Gear Rising Revengeance gamepad ile akar, aşırı gaz bir oyun.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt