Çözüldü Gamepad Minecraft'ta düzgün çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
32°40’34.19″N 117° 9’27.58″W
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gün önce oyun oynamak için bir gamepad almıştım. Sonra aldığım Gamepad'i telefonuma bağlayarak Minecraft oynamağı denemek aklıma geldi. Oyuna girdiğimde bir problem yoktu bütün tuşlar düzgün çalışıyordu. Amma blok kırmak/saldırmak için RT tuşuna basdığımda karakter vurmak yerine deli divane dönmeye başladı. Ayarlara düzeltmek için girdiğimde de her şeyi sadece RT ve LT tuşlarıyla aşağı yukarı hareket ettire bildiğimi fark ettim ve bu yüzden bir türlü düzeltemedim sorunu. Tüm oyun hevesim kursağımda kaldı bu sorunun kaynağını bilenler bana yardım etsin. Gamepad'in modeli Canyon Gaming GP-W3(Xbox kumandası bazlı bir model).

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gün önce oyun oynamak için bir gamepad almıştım. Sonra aldığım Gamepad'i telefonuma bağlayarak Minecraft oynamağı denemek aklıma geldi. Oyuna girdiğimde bir problem yoktu bütün tuşlar düzgün çalışıyordu. Amma blok kırmak/saldırmak için RT tuşuna basdığımda karakter vurmak yerine deli divane dönmeye başladı. Ayarlara düzeltmek için girdiğimde de her şeyi sadece RT ve RT tuşlarıyla aşağı yukarı hareket ettire bildiğimi fark ettim ve bu yüzden bir türlü düzeltemedim sorunu. Tüm oyun hevesim kursağımda kaldı bu sorunun kaynağını bilenler bana yardım etsin. Gamepad'in modeli Canyon Gaming GP-W3(Xbox kumandası bazlı bir model).

Tuş ataması yapmayı denediniz mi?

Tuş ataması yapmayı denediniz mi?

Tüm ayarlarım böyle.

Screenshot_20240705_002757_Minecraft.webp

Screenshot_20240705_002741_Minecraft.webp

Screenshot_20240705_002719_Minecraft.webp

Screenshot_20240705_002649_Minecraft.webp

Screenshot_20240705_002634_Minecraft.webp

Herkese iyi akşamlar. Birkaç gün önce oyun oynamak için bir gamepad almıştım. Sonra aldığım Gamepad'i telefonuma bağlayarak Minecraft oynamağı denemek aklıma geldi. Oyuna girdiğimde bir problem yoktu bütün tuşlar düzgün çalışıyordu. Amma blok kırmak/saldırmak için RT tuşuna basdığımda karakter vurmak yerine deli divane dönmeye başladı. Ayarlara düzeltmek için girdiğimde de her şeyi sadece RT ve LT tuşlarıyla aşağı yukarı hareket ettire bildiğimi fark ettim ve bu yüzden bir türlü düzeltemedim sorunu. Tüm oyun hevesim kursağımda kaldı bu sorunun kaynağını bilenler bana yardım etsin. Gamepad'in modeli Canyon Gaming GP-W3(Xbox kumandası bazlı bir model).
Aynısını bende yaşamıştım telefona DualSense bağlayıp oynamak istemiştim ancak sürekli kendi kendine dönüyor ayarlarla bayağı bir oynadım fakat çözümünü bulamadım.

Bilgisayardan oynarken mi bu sorunu yaşıyorsunuz?

Bilgisyarda sadece FIFA oynuyorum aynı Gamepad'le sorun olmuyor. Ama mobilde Minecraft oynarken dönüp duruyor ekran kendiliğinden. Minecraft orijinal bu arada bu yüzden korsan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı Alt