Torukojin Kaneki 8 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.586 Çözümler 2 Beğeniler 739 Yer Manisa 12 Kasım 2025 #1 Merhaba Wraith'ten gamepad alacağım. Almadan önce PS ve Xbox dizilimli kolları denemek istiyorum. Bunu nerede yapabilirim? Manisa'da yaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2025
Merhaba Wraith'ten gamepad alacağım. Almadan önce PS ve Xbox dizilimli kolları denemek istiyorum. Bunu nerede yapabilirim? Manisa'da yaşıyorum.
Lacan 5 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.004 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.857 12 Kasım 2025 #2 Soruna direkt cevap olmayabilir. PS ve Xbox dizilimi seçeceksen kesinlikle Xbox seç. Ergonomi açısından, rahatlık açısından Xbox dizilimi daha iyi.
Soruna direkt cevap olmayabilir. PS ve Xbox dizilimi seçeceksen kesinlikle Xbox seç. Ergonomi açısından, rahatlık açısından Xbox dizilimi daha iyi.
KS KS Torukojin Kaneki 8 Başarılı Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 1.586 Çözümler 2 Beğeniler 739 Yer Manisa 12 Kasım 2025 #3 Lacan dedi: Soruna direkt cevap olmayabilir. PS ve Xbox dizilimi seçeceksen kesinlikle Xbox seç. Ergonomi açısından, rahatlık açısından Xbox dizilimi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Herkes öyle dedi ama joystick sol üstte olunca elim rahatsız olabilir.
Lacan dedi: Soruna direkt cevap olmayabilir. PS ve Xbox dizilimi seçeceksen kesinlikle Xbox seç. Ergonomi açısından, rahatlık açısından Xbox dizilimi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Herkes öyle dedi ama joystick sol üstte olunca elim rahatsız olabilir.
Lacan 5 Üstün Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 4.004 Makaleler 82 Çözümler 14 Beğeniler 4.857 12 Kasım 2025 #4 Torukojin Kaneki dedi: Herkes öyle dedi ama joystick sol üstte olunca elim rahatsız olabilir. Genişletmek için tıkla... Joystick'in sol üstte, sağda butonların olması daha iyi zaten. Hani daha ergonomik olmasının asıl nedeni zaten o. Sol parmağın joystickte olacak, sağ parmağın butonlarda.
Torukojin Kaneki dedi: Herkes öyle dedi ama joystick sol üstte olunca elim rahatsız olabilir. Genişletmek için tıkla... Joystick'in sol üstte, sağda butonların olması daha iyi zaten. Hani daha ergonomik olmasının asıl nedeni zaten o. Sol parmağın joystickte olacak, sağ parmağın butonlarda.