Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 4 Temmuz 2025 #1 "Yanlış bir bölgeden satın almaya çalışıyorsunuz." hatasını. alıyorum. Ayarlarım her şey Türkçe, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2025
"Yanlış bir bölgeden satın almaya çalışıyorsunuz." hatasını. alıyorum. Ayarlarım her şey Türkçe, ne yapmam lazım?
borujcu Uzman Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 101 Çözümler 2 Beğeniler 42 4 Temmuz 2025 #2 account.microsoft.com linkten giriş yapın bilgileriniz kısmına girin verdiğim resimdeki gibi ülke ve dil ayarlarını Türkiye yapın Dosya Ekleri 1751655558392.webp 10,7 KB · Görüntüleme: 102
account.microsoft.com linkten giriş yapın bilgileriniz kısmına girin verdiğim resimdeki gibi ülke ve dil ayarlarını Türkiye yapın
KS KS Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 4 Temmuz 2025 #3 borujcu dedi: account.microsoft.com linkten giriş yapın bilgileriniz kısmına girin verdiğim resimdeki gibi ülke ve dil ayarlarını Türkiye yapın Genişletmek için tıkla... Böyleydi zaten. Zamanında cloud gaming için vpnle girmiştim ama 1 yıl oldu ondan mı acaba.
borujcu dedi: account.microsoft.com linkten giriş yapın bilgileriniz kısmına girin verdiğim resimdeki gibi ülke ve dil ayarlarını Türkiye yapın Genişletmek için tıkla... Böyleydi zaten. Zamanında cloud gaming için vpnle girmiştim ama 1 yıl oldu ondan mı acaba.
borujcu Uzman Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 101 Çözümler 2 Beğeniler 42 4 Temmuz 2025 #4 Ben dedi: Böyleydi zaten. Zamanında Cloud gaming için VPN'le girmiştim ama 1 yıl oldu ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. VPN açık kalmış olabilir mi acaba? DNS ayarlarınıda değiştirin.
Ben dedi: Böyleydi zaten. Zamanında Cloud gaming için VPN'le girmiştim ama 1 yıl oldu ondan mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. VPN açık kalmış olabilir mi acaba? DNS ayarlarınıda değiştirin.
KS KS Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 4 Temmuz 2025 #5 borujcu dedi: Sanmıyorum. VPN açık kalmış olabilir mi acaba? DNS ayarlarınıda değiştirin. Genişletmek için tıkla... Vpn yok şuan. Rupi ile ödememi istiyor şaka gibi. Dosya Ekleri Screenshot_1.webp 199,1 KB · Görüntüleme: 90
borujcu dedi: Sanmıyorum. VPN açık kalmış olabilir mi acaba? DNS ayarlarınıda değiştirin. Genişletmek için tıkla... Vpn yok şuan. Rupi ile ödememi istiyor şaka gibi.
TheDon Uzman Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 384 Çözümler 5 Beğeniler 175 Yer New York 4 Temmuz 2025 #6 Ben dedi: Vpn yok şuan. Rupi ile ödememi istiyor şaka gibi. Genişletmek için tıkla... adres çubuğunda en-in yerine tr-tr yazın.
Ben dedi: Vpn yok şuan. Rupi ile ödememi istiyor şaka gibi. Genişletmek için tıkla... adres çubuğunda en-in yerine tr-tr yazın.
KS KS Ben Yetkin Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 247 Beğeniler 400 4 Temmuz 2025 #7 TheDon dedi: adres çubuğunda en-in yerine tr-tr yazın. Genişletmek için tıkla... O zamanda Yanlış Bölge hatasını alıyorum.
TheDon dedi: adres çubuğunda en-in yerine tr-tr yazın. Genişletmek için tıkla... O zamanda Yanlış Bölge hatasını alıyorum.