1 14742 40 Başarılı Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 795 Çözümler 3 Beğeniler 421 26 Ocak 2026 #1 İyi Sosyaller, Sorun başlıktaki gibi. Cihaz 5 saattir falan şarjda ama hala fullenmedi. Kaç olduğuna bakayım diyeceğim, driveri yok bakamıyorum. Bataryası 1000 mAh. Bilgisayar portuna orijinal kablosu ile bağladım. Kullanım kılavuzunda 4 saat yazıyor fullenmesi için. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
İyi Sosyaller, Sorun başlıktaki gibi. Cihaz 5 saattir falan şarjda ama hala fullenmedi. Kaç olduğuna bakayım diyeceğim, driveri yok bakamıyorum. Bataryası 1000 mAh. Bilgisayar portuna orijinal kablosu ile bağladım. Kullanım kılavuzunda 4 saat yazıyor fullenmesi için. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
Della.dd Becerikli Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 105 Çözümler 1 Beğeniler 57 1 Şubat 2026 #2 14742 dedi: İyi Sosyaller, Sorun başlıktaki gibi. Cihaz 5 saattir falan şarjda ama hala fullenmedi. Kaç olduğuna bakayım diyeceğim, driveri yok bakamıyorum. Bataryası 1000 mAh. Bilgisayar portuna orijinal kablosu ile bağladım. Kullanım kılavuzunda 4 saat yazıyor fullenmesi için. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Multimetre ve Erkek Type-C portunuz var mi? Ciplak olmasi lazim. Oradan voltaj olcumu yapabiliriz. Artı 0 Eksi
14742 dedi: İyi Sosyaller, Sorun başlıktaki gibi. Cihaz 5 saattir falan şarjda ama hala fullenmedi. Kaç olduğuna bakayım diyeceğim, driveri yok bakamıyorum. Bataryası 1000 mAh. Bilgisayar portuna orijinal kablosu ile bağladım. Kullanım kılavuzunda 4 saat yazıyor fullenmesi için. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Multimetre ve Erkek Type-C portunuz var mi? Ciplak olmasi lazim. Oradan voltaj olcumu yapabiliriz.
KS KS 1 14742 40 Başarılı Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 795 Çözümler 3 Beğeniler 421 1 Şubat 2026 #3 Della.dd dedi: Multimetre ve Erkek Type-C portunuz var mi? Ciplak olmasi lazim. Oradan voltaj olcumu yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtıktan 30 dakika sonra fullendi ama yine fazla. Maalesef elimde dedikleriniz yok tekrar bittiğinde bu sefer süre tutacağım. Artı 0 Eksi
Della.dd dedi: Multimetre ve Erkek Type-C portunuz var mi? Ciplak olmasi lazim. Oradan voltaj olcumu yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açtıktan 30 dakika sonra fullendi ama yine fazla. Maalesef elimde dedikleriniz yok tekrar bittiğinde bu sefer süre tutacağım.