Öncelikle Gamepower markasına ön yargılı arkadaşları anlıyorum ekipman konusunda nadir güzel ürünleri var monitör konusunda da şansımı denemek istedim ve beni bayağı şaşırttı. 6 ay önce Gamepower kaze T20 aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Panel olarak no name bir panel değil en iyi panel üreticilerinden BOE'nin panellerini kullanmışlar. 200 Hz monitöler genelde 180 Hz'den OC ile 200 çıkarıyorlar ama bu monitörde fabrika çıkışı 200 Hz olarak geliyor. Ek olarak monitör için belirttikleri özelliklerin hepsi tutarlı. Aşağıda bıraktığım detaylı inceleme videosunda zaten bunların hepsi testi yapılmıştır ve bende bu videoya güvenerek aldım. 6 aylık Gamepower monitör kullancısı olarak kesinlikle bu markayı tavsiye ederim. 6 ay önce açtığım konuyu ve bahsettiğim videoyu da bırakıyorum.

Dediğim gibi bende hala Rampage ve Game Booster gibi firmalara şüpheyle yaklaşıyorum ancak Gamepower şu an politika değiştirdi muhtemelen ürünleri iyi. Fiyat skalasında tercih edilebilir.

Monitörüm cortlarsa bende Gamepower bir monitör alacağım ya da LG.

Öncelikle Gamepower markasına ön yargılı arkadaşları anlıyorum ekipman konusunda nadir güzel ürünleri var monitör konusunda da şansımı denemek istedim ve beni bayağı şaşırttı. 6 ay önce Gamepower kaze T20 aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Panel olarak no name bir panel değil en iyi panel üreticilerinden BOE'nin panellerini kullanmışlar. 200 Hz monitöler genelde 180 Hz'den OC ile 200 çıkarıyorlar ama bu monitörde fabrika çıkışı 200 Hz olarak geliyor. Ek olarak monitör için belirttikleri özelliklerin hepsi tutarlı. Aşağıda bıraktığım detaylı inceleme videosunda zaten bunların hepsi testi yapılmıştır ve bende bu videoya güvenerek aldım.6 aylık Gamepower monitör kullancısı olarak kesinlikle bu markayı tavsiye ederim. 6 ay önce açtığım konuyu ve bahsettiğim videoyu da bırakıyorum.

Gamepower Monitör kullanıcısı olarak "markayı" değil de beğendiğiniz ürünü önerin bence hocam.

Instagram da önüme çıktı. Lansmana özel 12.000 TL. Anlattıklarına göre 4K 160Hz ve 1080p 320Hz verebiliyormuş. Fast IPS panelli sizce alınır mı? Bir sıkıntısı ya da ileride dert çıkartacak bir detay var mı?
Pc Hocası videosunu çekmiş güzele benziyor ancak belirli sayılı markalardan almadıkça forumdakilere yaranamazsınız maalesef

Kaze Dual için kesinlikle alma yada şu eksisi çok can sıkar diyen var mı? Pc hocasından gördüğüm kadarıyla F/P bir monitör. Alınır mı?

Hocam monitörde fabrika çıkışlı bir hata olmadığı sürece sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum ama ilerde satmayı düşünürseniz insanlarıın sevdiği markalardan almak daha mantıklı tabi