Gamepower Kaze Dual monitör alınır mı?

Hocam Razer BlackShark v2X de bile standart sürücü verilirken ondan biraz daha ucuz Kai Titanium modelinde titanyum sürücü verildi bize. Ben kullanıyorum. Gayet de iyi 2 senedir? Ayrıca uygulama açısından benim kullandığım Gamepower radus modelinin uygulaması 30 MB RAM harcarken internette Razer mouse uygulamasının 300 500 MB harcamalara çıktığı yazıyor. Ben Gamepower'in iyi ürünlerini gayet kaliteli buluyorum. Kendiniz kullanmadan önyargılı yaklaşıyorsunuz bence bi deneyin. Dediğimi anlayacaksınız.

Diğer forumda ucuz ürünlerinden çok pahalı ürünlerinde sorun çıkıyor ve konu açılıyor. Anlamadım şimdi ben bu olayı.

Pahalı ürünleri ne malum kaliteli olduğu? Gamepower markasının bütün pahalı ürünlerini denediniz mi böyle konuşuyorsunuz? Mesela bu monitörü denediniz mi?
Siz tüm iyi denilen ürünleri denediniz mi? Ben markanın 2 ürününe sahibim ikisi de beni üzmedi. Henüz daha yeni lansmanı yapılan ürüne kötü derken neye dayanıyorsun dostum?

Tamam da siz kaliteli buluyorsunuz da neden bir çok olumsuz konular açılıyor?
Ben msı bir mouse aldım ve daha 1.5 sene dolmadan bozuldu. Şimdi ben gidip msı berbat bir marka desem ne dersin?

Yerine de işte bu radus modelini aldım çıkalı birkaç hafta oldu.

Malzeme kalitesi ve sensörleri iyi. İlk girdiğim maçta 33 vurdum valorantta. Takılma, görmeme, atlama vs yaşamadım. Kulaklığı da 2 senedir var ve sesi gayet iyi.

Siz tüm iyi denilen ürünleri denediniz mi?
Ben denemedim fakat benim arkadaşım denedi. Klavye, monitör ve mouse aldı. Mouse pervanesi çok yavaş döndüğünü ve sol tıkın rahat basmasına rağmen oyunlarda çok geç tepki verdiğini gördü. Ama bu diğer farelerde olmuyordu. Klavye olarak RGB klavye aldı hatta bilek destekli aldı yani. Klavye kronik sorunlu çıkmış yani tuşlar çalışmıyordu. Monitör almıştı hatta pahalı almıştı bunun fiyat bandındaydı. Taktıktan 2 gün sonra ölü pixel çıktı ve ghosting sorunları ortaya çıktı.

Gamepower ürün almazdım ben olsam. İstisna ürünü bile yok markanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…