berkayy Üyecik Katılım 19 Ağustos 2026 Mesajlar 1 Beğeniler 0 Bugün 19:00 #1 Sağ, sol, üst oklar çalışıyor fakat aşağı ok çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
erdym 84 Bilgin Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 5.001 Makaleler 2 Çözümler 46 Beğeniler 4.522 Yer İstanbul Bugün 19:12 #2 berkayy dedi: Sağ, sol, üst oklar çalışıyor fakat aşağı ok çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun donanımsal olabilir. Ben iş yerinde aynı modeli kullanıyorum laptopu açıp aynı kombinasyonu denedim hala basabiliyorum. Artı 0 Eksi
berkayy dedi: Sağ, sol, üst oklar çalışıyor fakat aşağı ok çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun donanımsal olabilir. Ben iş yerinde aynı modeli kullanıyorum laptopu açıp aynı kombinasyonu denedim hala basabiliyorum.
lovesetusfree Uzman Katılım 4 Şubat 2025 Mesajlar 73 Çözümler 1 Beğeniler 29 3 dakika önce #3 Klavyeyi sök-tak yapıp, ışıklar yanıp sönene kadar FN + Space basılı tutarak donanımsal reset at bi' istersen. Muhtemelen düzelir. Düzelmezse kitapçığa bak, yanlışlıkla bir kısayol kombinasyonunu kilitlemiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
Klavyeyi sök-tak yapıp, ışıklar yanıp sönene kadar FN + Space basılı tutarak donanımsal reset at bi' istersen. Muhtemelen düzelir. Düzelmezse kitapçığa bak, yanlışlıkla bir kısayol kombinasyonunu kilitlemiş olabilirsin.