Gameraider K1 HE ışık sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 60
  • Etiketler Etiketler
    sorunu

user44 5

Uzman
Selamlar, bu klavyeyi öneren çok fazla kişi gördüm ve ben de satın aldım. Bugün elime ulaştı, genel olarak çok beğendim, ses tokluğu vs. tam istediğim gibi. Fakat kronik bir sorunu varmış, kimse bundan bahsetmemişti, ben de yeni öğrendim. Driver'a girdiğimde güncelleme olduğunu gördüm ve yaptım, keşke yapmasaymışım. Klavyenin ışıkları titreme yapıyor, çok sık değil, arada bir milisaniyelik şekilde kapanıp açılıyor gibi. Klavye Keychron J2, modelinin birebir aynısı, sorunu yaşayan birkaç kişi daha gördüm. Keychron Firmware dosyası vermiş fakat bir türlü yazdırılmıyor bu dosya klavyeye. QMK Toolbox'da aktif olmuyor, flash butonu. Yani eski sürüme düşürmenin bir yolunu bulamadım ben. Mecburen iade edeceğim, ne kadar beğenmiş olsam da. Almayı düşünenler olursa, Firmware Update yapmasın; stok halinde bu sorun var mı bilmiyorum. Sorunu yaşayan başka biri videoya almış, buraya bırakıyorum, bende de aynı tamamen.

Çin'de ürettirip markalarını basıyorlar, zaten Çinli klavye farelerin birçoğunun ortak sorunu driver ve Firmware sorunları geçmiş olsun.

Çin'de ürettirip markalarını basıyorlar, zaten Çinli klavye farelerin birçoğunun ortak sorunu driver ve Firmware sorunları geçmiş olsun.

Keychron üretimi bu model sadece farklı Firmware yükleyerek toolbox da flashlamayı devre dışı bırakmışlar sanırım.

Güncelleme yeni geldiyse ondan kimse bahsetmemiştir hocam, yeni bir sorun olabilir yani. GamingGen'le görüşüp değişim isteyebilirsiniz veya Keychron'a mail atıp sorulabilir.

Güncelleme yeni geldiyse ondan kimse bahsetmemiştir hocam, yeni bir sorun olabilir yani. Gaming.Gen.TR'le görüşüp değişim isteyebilirsiniz veya Keychron'a mail atıp sorulabilir.

Keychrona'a mail attım bakalım bir çözüm bulabilirler mi yoksa iade edeceğim. Sorunu yaşayanlar değişim yaptığında da sorunun devam ettiğini belirtmiş.

Keychrona'a mail attım bakalım bir çözüm bulabilirler mi yoksa iade edeceğim. Sonraki güncelleme ile çözerler mi bilemiyorum aslında iade etmekte istemiyorum çünkü klavyeyi beğenmiştim.
Kaç ayda yeni firmware geliyor bilmiyorum, fakat MCHOSE gibi değillerse illa çözülür. GamingGen'e sorunu bildirin belki iletebilirler, en azından sorunu onlarda bilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…