Gameraider K1 HE ışık sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan user44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 134
  • Etiketler Etiketler
    sorunu
Alsam mı almasam mı öyle kararsızım ki... Wraith W75 ile bunun arasında git gel yapıyorum.

Ben memnum gayet aktif kullanıyorum merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz. Bence fiyatının en iyisi, hem TR keycaps hem ışık geçirgen, manyetik ve %75 boy.

Ben memnum gayet aktif kullanıyorum merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz. Bence fiyatının en iyisi, hem TR keycaps hem ışık geçirgen, manyetik ve %75 boy.
Mesela bütçen 5500 TL'ye kadar olsa hangisini alırdın? Yine tercihin Gameraider olur muydu?

Ve neden Wraith W75 tercih etmedin GameRaider'a kıyasla, sadece fiyattan ötürü mü?

Mesela bütçen 5.500 TL'ye kadar olsa hangisini alırdın? Yine tercihin gameraider olur muydu?

Bütçeyi illa kullanacağım diyorsan RS7 Air, qbz75 gibi modeller bakılabilir. Ben K1 he varken daha fazla para vermezdim açıkçası her işlevi yapıyor zaten daha uyguna. Kasanın plastik veya alimünyum olmasıda pek umurumda değil.

0 dan 0 bilgiyle bilgisayar topladım, klavye sürecinde yorulduğum kadar yorulmadım valla. Bir türlü bulamadım içime sinen klavyeyi. Bütçeyi illa kullanacağım diye bir şey yok ama almışken en iyisi olsun istiyorum. Örneğin GameRaider 3300 TL ama 5300 TL verip RS7 de çok daha iyi hissedeceksem aradaki 2 bin tl farkı vermeye değer görüyorum. Ama RS7 ATK'nın sitesinde çok iyi puan ve yorum almamış. Yoksa enfes duruyor aşık oldum yeşiline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…