U Unlishimaide Becerikli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 416 Yer Başkent Bugün 20:36 #21 shiedae3 dedi: Vallahi 750IPS olması daha ilgimi çekti ama gönül isterdi ergonomik olsun ve pavyon rengi olmasın. Genişletmek için tıkla... İnci taneleri rengi işte mis gibi.
shiedae3 dedi: Vallahi 750IPS olması daha ilgimi çekti ama gönül isterdi ergonomik olsun ve pavyon rengi olmasın. Genişletmek için tıkla... İnci taneleri rengi işte mis gibi.
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.536 Çözümler 3 Beğeniler 1.577 Bugün 20:37 #22 Şimdi 750IPS olmasının farkını hissedersin ve daha uzun ömürlü olur derseniz pavyon kırmızısı olanı alabilirim.
Şimdi 750IPS olmasının farkını hissedersin ve daha uzun ömürlü olur derseniz pavyon kırmızısı olanı alabilirim.
U Unlishimaide Becerikli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 416 Yer Başkent Bugün 20:37 #23 shiedae3 dedi: İyi güzelde liseli ergen ruju gibi rengi var. Genişletmek için tıkla... Sanada bir şey beğendirmek çok zor ayip. TANTUNICIK dedi: Bir ben beğendim galiba arkadaş. Genişletmek için tıkla... Vallahi mis gibi. Profilimde konuşmuştuk
shiedae3 dedi: İyi güzelde liseli ergen ruju gibi rengi var. Genişletmek için tıkla... Sanada bir şey beğendirmek çok zor ayip. TANTUNICIK dedi: Bir ben beğendim galiba arkadaş. Genişletmek için tıkla... Vallahi mis gibi. Profilimde konuşmuştuk
TANTUNICIK Deneyimli Rezonans Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.009 Beğeniler 538 Bugün 20:39 #24 shiedae3 dedi: Şimdi 750IPS olmasının farkını hissedersin ve daha uzun ömürlü olur derseniz pavyon kırmızısı olanı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Göz zevkinize fazla kötü geliyorsa alınmayabilir ama modelin aşırı F/P olmasını değiştirmiyor ben olsam alırdım.
shiedae3 dedi: Şimdi 750IPS olmasının farkını hissedersin ve daha uzun ömürlü olur derseniz pavyon kırmızısı olanı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Göz zevkinize fazla kötü geliyorsa alınmayabilir ama modelin aşırı F/P olmasını değiştirmiyor ben olsam alırdım.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.742 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.202 Bugün 20:39 #25 shiedae3 dedi: Şimdi 750IPS olmasının farkını hissedersin ve daha uzun ömürlü olur derseniz pavyon kırmızısı olanı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Gram hissetmezsiniz hissedilecek bir fark değil. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc900-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1311767275.html Ergo olarak bu var ama ergo zorunlu değilse V9 serisini tercih ederim.
shiedae3 dedi: Şimdi 750IPS olmasının farkını hissedersin ve daha uzun ömürlü olur derseniz pavyon kırmızısı olanı alabilirim. Genişletmek için tıkla... Gram hissetmezsiniz hissedilecek bir fark değil. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc900-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1311767275.html Ergo olarak bu var ama ergo zorunlu değilse V9 serisini tercih ederim.
TANTUNICIK Deneyimli Rezonans Mekanik Usta DPI Efendisi Katılım 19 Mayıs 2026 Mesajlar 1.009 Beğeniler 538 Bugün 20:39 #26 23783 dedi: Gram hissetmezsiniz hissedilecek bir fark değil. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc900-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1311767275.html Ergo olarak bu var ama ergo zorunlu değilse V9 serisini tercih ederim. Genişletmek için tıkla... O modelin yapı kalitesi kötü deniyordu hocam ama.
23783 dedi: Gram hissetmezsiniz hissedilecek bir fark değil. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc900-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1311767275.html Ergo olarak bu var ama ergo zorunlu değilse V9 serisini tercih ederim. Genişletmek için tıkla... O modelin yapı kalitesi kötü deniyordu hocam ama.
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.536 Çözümler 3 Beğeniler 1.577 Bugün 20:40 #27 23783 dedi: Gram hissetmezsiniz hissedilecek bir fark değil. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc900-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1311767275.html Ergo olarak bu var ama ergo zorunlu değilse V9 serisini tercih ederim. Genişletmek için tıkla... 3K çok ya onu biliyordum ama 3K oldu diye konu açtım zaten. Pro modeli alırım o zaman teşekkürler.
23783 dedi: Gram hissetmezsiniz hissedilecek bir fark değil. https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-aula-sc900-pro-sarjli-optik-kablolu-kablosuz-oyuncu-fiyati,1311767275.html Ergo olarak bu var ama ergo zorunlu değilse V9 serisini tercih ederim. Genişletmek için tıkla... 3K çok ya onu biliyordum ama 3K oldu diye konu açtım zaten. Pro modeli alırım o zaman teşekkürler.
23783 Başarılı DPI Efendisi Mekanik Usta Katılım 6 Temmuz 2025 Mesajlar 6.742 Makaleler 1 Çözümler 7 Beğeniler 6.202 Bugün 20:41 #28 TANTUNICIK dedi: O modelin yapı kalitesi kötü deniyordu hocam ama. Genişletmek için tıkla... Alakası yok arkadaşımda var taş gibi kullanıyor çok memnun. Kim dediyse onu boş yapmış. shiedae3 dedi: 3K çok ya onu biliyordum ama 3K oldu diye konu açtım zaten. Pro modeli alırım o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com Bu şimdi aklıma geldi bu daha mantıklı.
TANTUNICIK dedi: O modelin yapı kalitesi kötü deniyordu hocam ama. Genişletmek için tıkla... Alakası yok arkadaşımda var taş gibi kullanıyor çok memnun. Kim dediyse onu boş yapmış. shiedae3 dedi: 3K çok ya onu biliyordum ama 3K oldu diye konu açtım zaten. Pro modeli alırım o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com Bu şimdi aklıma geldi bu daha mantıklı.
U Unlishimaide Becerikli Menteşe Ustası Katılım 15 Nisan 2026 Mesajlar 693 Beğeniler 416 Yer Başkent Bugün 20:42 #29 shiedae3 dedi: 3K çok ya onu biliyordum ama 3K oldu diye konu açtım zaten. Pro modeli alırım o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Boyut farkı vardi ona bir bak.
shiedae3 dedi: 3K çok ya onu biliyordum ama 3K oldu diye konu açtım zaten. Pro modeli alırım o zaman teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Boyut farkı vardi ona bir bak.
KS KS shiedae3 Başarılı Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.536 Çözümler 3 Beğeniler 1.577 Bugün 20:42 #30 23783 dedi: Alakası yok arkadaşımda var taş gibi kullanıyor çok memnun. Kim dediyse onu boş yapmış. VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com Bu şimdi aklıma geldi bu daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 3200 vermem ya sağ olun vallahi V9 Pro ihtiyacımı karşılar scroll bozulmasın kâfi. Unlishimaide dedi: Boyut farkı vardi ona bir bak. Genişletmek için tıkla... G PRO kopyası değil mi V9 Pro?
23783 dedi: Alakası yok arkadaşımda var taş gibi kullanıyor çok memnun. Kim dediyse onu boş yapmış. VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse VGN Dragonfly Y2 Ultra-Lightweight Ergonomik Wireless Gaming Mouse özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet! meyergaming.com Bu şimdi aklıma geldi bu daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 3200 vermem ya sağ olun vallahi V9 Pro ihtiyacımı karşılar scroll bozulmasın kâfi. Unlishimaide dedi: Boyut farkı vardi ona bir bak. Genişletmek için tıkla... G PRO kopyası değil mi V9 Pro?