Detaylar
Kim cevapladı?Kendi doğrulama yöntemleri. Güvenilir de tam kazık yeri, satıcılar sitenin kendisi değil bu arada.Basit bir ürün alacağım sadece. Adamlar kimliğimin doğrulamasını geçtim selfieyle bugünün tarihi olan kağıt bir de kimliği arkalı önlü tutup çekip atmamı istiyor. Neden bunu istiyorlar anlam veremedim.
Basit bir ürün alacağım sadece. Adamlar kimliğimin doğrulamasını geçtim selfieyle bugünün tarihi olan kağıt bir de kimliği arkalı önlü tutup çekip atmamı istiyor. Neden bunu istiyorlar anlam veremedim.
Ne alacaksan farklı bir siteden al bence. Ben çok fazla işlem yaptım fakat bir iki işlem yapmak için o kadar bilgi vermeye gerek yok. Ha diyorsan zaten bilgilerimiz herkeste buraya verirsem de bir şey değişmez buna cevabım yok
Bir sürü CS skini aldım ve sattım, oldukça güvenilir ve destek ekibi harika.Basit bir ürün alacağım sadece. Adamlar kimliğimin doğrulamasını geçtim selfieyle bugünün tarihi olan kağıt bir de kimliği arkalı önlü tutup çekip atmamı istiyor. Neden bunu istiyorlar anlam veremedim.
O kimlik olayı da tamamen dolandırıcılık olaylarını azaltmak için yapılıyor.
3 senedir hesabım kimlik kayıtlı, bir sorun yaşamadım.
Cobra
Yetkin
Farklı alternatif site var mı?Ne alacaksan farklı bir siteden al bence. Ben çok fazla işlem yaptım fakat bir iki işlem yapmak için o kadar bilgi vermeye gerek yok. Ha diyorsan zaten bilgilerimiz herkeste buraya verirsem de bir şey değişmez buna cevabım yok.
Kazık yeri olup olmadığı ne aldığınıza bağlı.Kendi doğrulama yöntemleri. Güvenilir de tam kazık yeri, satıcılar sitenin kendisi değil bu arada.
İtemsatış var ama o da kimlik onayı istiyor.
Ne için kullanacaksınız? CS2 skini için arıyorsanız Shadowpay öneririm.
Ne tür bir ürün alacaksınız hocam? E-PIN falan mı yoksa herhangi bir oyun hesabı mı?
Cobra
Yetkin
Ne tür bir ürün alacaksınız hocam? E-PIN falan mı yoksa herhangi bir oyun hesabı mı?
CS2 hesabı alacaktım.
CS2 +2000 Saat Faceit Hazır İlk Mailli Hesap ürününü XavizShop mağazasından Satın Al!
CS2 +2000 Saat Faceit Hazır İlk Mailli Hesap Satın Al. XavizShop mağazasından hemen al.
Son düzenleyen: Moderatör: