Cobra

Yetkin
Basit bir ürün alacağım sadece. Adamlar kimliğimin doğrulamasını geçtim selfieyle bugünün tarihi olan kağıt bir de kimliği arkalı önlü tutup çekip atmamı istiyor. Neden bunu istiyorlar anlam veremedim.

Basit bir ürün alacağım sadece. Adamlar kimliğimin doğrulamasını geçtim selfieyle bugünün tarihi olan kağıt bir de kimliği arkalı önlü tutup çekip atmamı istiyor. Neden bunu istiyorlar anlam veremedim.
Kendi doğrulama yöntemleri. Güvenilir de tam kazık yeri, satıcılar sitenin kendisi değil bu arada.

Ne alacaksan farklı bir siteden al bence. Ben çok fazla işlem yaptım fakat bir iki işlem yapmak için o kadar bilgi vermeye gerek yok. Ha diyorsan zaten bilgilerimiz herkeste buraya verirsem de bir şey değişmez buna cevabım yok :D.

Bir sürü CS skini aldım ve sattım, oldukça güvenilir ve destek ekibi harika.
O kimlik olayı da tamamen dolandırıcılık olaylarını azaltmak için yapılıyor.
3 senedir hesabım kimlik kayıtlı, bir sorun yaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem ne kadar tartışmalı olsa da, uygulanan sistem, hesap kaptırılması ve şüpheli işlemlerde sonuca ulaşmak için çok iyi, hızlı bir yöntem.

Son düzenleyen: Moderatör: