GameSatış rezaleti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 344
Makaleler
64
Yer
Ankara
GameSatış üzerinden aldığım ürünün teslimatı 11 saattir yapılmadı. Destek "teslimatlar 1-72 saat veya daha fazla sürebilir" diyor.

Şikayetvar sayfasına baktığımda da site memnuniyeti daha yarı puanda bile değil.

Sitede hiçbir şekilde doğru düzgün destek sistemi, sipariş iptal etme, bakiye iade bile yok. Yani tek yapılan bakiye yüklüyorsun, ürünü alıyorsun, devamı Allah'a emanet. Ne olacaksa olacak artık. Hiç kimse hiçbir şeye yardımcı olmuyor, sorumluluk almıyor.

Hadi her şeyi geçtim. Ben neden aldığım siparişi onaylanmadan iptal edemiyorum? Bu başka hangi sitede var? Ne biçim mantık ya bu? Doğru düzgün arayüz falan yapın, bir şeyler yapın.

Buraya vereceğim parayla kupon yapacağım bir dahaki sefere. İkisi de aynı şey çünkü. Ha GameSatış'tan alışveriş yapmışsın, ha iddia kuponu yapmışsın. İkisi de şans işi.

Son düzenleme:

Bu tür sitelerde ilan açıklamasında teslim tarihi yazar. Kontol etmiş miydiniz.

Bu tür sitelerde ilan açıklamasında teslim tarihi yazar. Kontol etmiş miydiniz.
Evet. Birkaç saat içerisinde teslim edileceği yazıyordu. Fakat dediğim gibi, hala teslim edilmedi. Satıcıya mesaj atma gibi bir sistemleri de yok. "Canlı destek" adı altında hazır cevaplar veren yapay zeka ile konuşma var sadece.

Satıcı profilinde mesaj diye bir kısım olması lazım.

Bilet açın genelde oradan 1 gün içinde dönüş yapıyorlar. Genelde 3 gün teslim süresi mi ne oluyor eğer sipariş teslimi olmazsa hesap bakiyesine iade oluyor yani sahibinden sistemi gibi diyebiliriz.

Satıcı profilinde mesaj diye bir kısım olması lazım.
Maalesef yok. Sadece paylaşım ve satıcının rozetleri var.

@Mehmetis iki hesap zor olmuyor mu?

Bilet açın genelde oradan 1 gün içinde dönüş yapıyorlar. Genelde 3 gün teslim süresi mi ne oluyor eğer sipariş teslimi olmazsa hesap bakiyesine iade oluyor yani sahibinden sistemi gibi diyebiliriz.

Buradan destek talebi oluşturuyorum o zaman. Artık ne zaman bakıp çözüme kavuştururlarsa.

Söylediği sürede teslim etmezse iptal edebiliyor olmanız lazım. O siteden yıllarca alışveriş yaptım hiç mağdur olmadım şimdiye kadar.

Söylediği sürede teslim etmezse iptal edebiliyor olmanız lazım. O siteden yıllarca alışveriş yaptım hiç mağdur olmadım şimdiye kadar.
İlanda "teslimat süresi 72 saatten fazla sürebilir" diyor. Fakat sorun 72 saatten fazla sürerse bununla kim ilgilenecek ki? Üzerinden çok süre geçerse ne para iadesi yaparlar, ne de teslimat. Bence.

Niye gülücük emojisi spamlıyor millet, gülünecek bir şey mi var? Haklı bir isyan. Madem sipariş teslim edilmiyor, alıcı iptal hakkına sahip olmali ki iptal edip iadesini alsin.

Satici her seferinde vaad ettigi saatlerde aktif olmayabilir, teslim edemeyebilir vesaire. İptal icin beklemek manasız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…