Gameship güvenilir mi?

Makaleler
12
Yer
Çorum
Merhaba,

The Last of Us Part II almayı düşünüyorum, şu anda site üzerinde ₺1.373,41'ye satılıyor. Görebildiğim en ucuz yer de burası. Diğer sitelerde aşağı yukarı ₺1.500,00 civarında fiyatlar. Çöpic Games'te ucuz ama oradan almak istemiyorum. Sitede oyunlar ''gift'' şeklinde, başka kullanıcılar tarafından teslim ediliyormuş. Farklı konulara göz attım, güvenilir demişler ancak güncel olarak da bir sormak istedim. Gift şeklinde aldık diyelim, gönderen kişi çalıntı kart ile gönderdiyse daha sonradan sıkıntı yaşama olasılığım var diye biliyorum. Bu tür durumlarda sitenin tutumu nasıldır?

Çalıntı kart olamaz çünkü denetliyorlar bizzat yaşadım. Kart ile bakiye yüklemiştim cüzdana, benden satın alma geçmişinden ss istediler, kart ile yükleme yaptığımı görünce reddedildi, sebebini sordum, meğer, topluluktan sattığın itemlerle elde ettiğin cüzdan ile satış yapabilirsin. Bu konuda bayağı katılar yani.

Güvenilirdir ama biraz geç geliyor oyunlar, yani 24 saat beklediğim oldu. Eğer sana satan oyuncu iade ederse, Whatsapptan desteğe ulaş paranı iade ederler.

Eğer sana satan oyuncu iade ederse, Whatsapp'tan desteğe ulaş paranı iade ederler.
Hocam yeni sistemle beraber ben ''iade edilebilir'' kutucuğunu tıklayıp onay vermezsem satın alan kişi iade edemiyor diye biliyorum ama değişti mi?

Yeni geldi galiba bu ayar, hiç hatırlamıyorum büyük ihtimal iade edemez, öyle bir kutucuk koyduysalar.
Senelerdir var hocam. Arkadaşlarıma bir oyun attığımda iade edebilmem için ilk önce onların iade edilebilir diye onay vermesi gerekiyordu. O konuda sorun olmaz yüksek ihtimal ama daha önce alışveriş yapmışsınız sanırım. Herhangi bir problemle karşılaştığınız oldu mu?

bu kadar yüksek fiyatlara oyun almadım, benim aldığım fiyatlar 300-400 falandı. Onları da sorunsuz bir şekilde hesabıma gönderdiler. 24 saat içinde eğer gönderilmezse hızlı bir şekilde parayı iade ediyorlar.

Hiç karşılaşmadım, oyunların geç yollanması dışında tabii.

Yaw, satıcı yok. Uygulamada fiyatlar baya indirimli fakat 24 saat bekle, paran geri gelsin; uygulamanın olayı bu. Bu uygulamadan 5 oyun siparişi verdim, ancak 1 tanesi teslim edildi, diğerleri satıcı bulunmadığı için param iade edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…