GameSir Cyclone 2 gamepad elimi terletiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Afterbyte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 336
  • Etiketler Etiketler
    gamepad
Makaleler
5
GameSir Cyclone 2 gamepadi satın aldım kol kaliteli ancak tırtıklı dokusu elimi terletiyor. Eli aşırı terleyen biri değilim önceki DualShock 4'ümü kullanırken elim terlemiyordu bunda aşırı terliyor. Ayrıyeten istemeden gamepadin altında yer alan tuşlara basıyorum. İade etmeli miyim? İade edersem bunun alternatifi ne olur? PlayStation diziliminde kol var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhabalar, ben bu kolda ekstra bir terleme sorunu yaşamadım. Ama ergonomisi size sıkıntı yaşatıyorsa ps düzeni istiyorsanız gamesir tarantula pro bakabilirsiniz. Normalde eli çok terleyen biri olarak dediğim gibi bana ekstra bir sorun çıkartmadı

İkisinin arasında fark nedir? Hangisi daha iyi?

İkisinin arasında fark nedir? Hangisi daha iyi?
Aralarında adamakıllı fark olarak gösterilebilecek tek şey tarantula proda tuşların yerleri bir mekanizma ile fiziksel olarak değişebiliyor tuş kombinasyonu ile, bir de daha fazla programlanabilir tuş var ama çoğu kuşlanılmayacak yerlerde o yüzden problem çıkarmaz. Kalan özellikleri aynı neredeyse, bir de tarantula ps düzeniylen cyclone xbox düzeni bu kadar. İncelemelerini ve karşılaştırmalarını izlemenizi tavsiye ederim almadan önce

Hocam ıslak mendille sildim 1 saat oynadım aşırı terlemedi. 5 dakikada elim ıslanıyordu şu anlık sorun yok herhâlde

Hocam ıslak mendille sildim 1 saat oynadım aşırı terlemedi. 5 dakikada elim ıslanıyordu şu anlık sorun yok herhâlde
O zaman sıkıntı yok hocam yüksek ihtimal ilk aldığınızda da elinize hafif terliydi veya ıslaktı eliniz onun etkisiyle erken terlemiş olabilir

O zaman sıkıntı yok hocam yüksek ihtimal ilk aldığınızda da elinize hafif terliydi veya ıslaktı eliniz onun etkisiyle erken terlemiş olabilir
Hocam kol dün öğlen 1 civarlarında gelmişti test etmedim. Gece test ettim onda da terleyince falan ellerimi iyice sabunladım kolonyaladım gene çözüm alamadım kolu sildim şuanlık sorun yok gibi olursa Tarantula modelini almayı düşünüyorum ama Cyclone 2 daha hoş duruyor gözüme sarj standı olsun duruşu olsun vs.

Katılıyorum hocam, cidden duruşu da hissiyatı da muazzam bir kol. Fiyatında rakibi ciddi manada yok

Gerçekten hocam beklentimin 2 3 katı çıktı. 1 saatlik te olsa DualSense kullandım hissiyatı vs. daha iyi.
Şimdiye kadar bir sürü kol denedim ve cyclone 2 de dahil 5 tane kola da sahibim, benim de hissiyat olarak en sevdiğim bu oldu şimdiye kadar. Tabi vader 4 pro veya apex 4 denemedim daha malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…