Bu kolu aldım, fakat Amazon'dan 150 lira gibi komik bir fark ile şarj ünitelisinin alınabildiğini çok sonra öğrendim. Bu üniteyi ayrı olarak alabilir miyim? İade etmeyi denedim fakat satıcı sorun çıkartıyor.
Bu kolu aldım, fakat Amazon'dan 150 lira gibi komik bir fark ile şarj ünitelisinin alınabildiğini çok sonra öğrendim. Bu üniteyi ayrı olarak alabilir miyim? İade etmeyi denedim fakat satıcı sorun çıkartıyor.
%60ı kadar ürün değerinin vergi çıkıyor gümrükte. Eski bilgiler gptni verdikleri. Geçen sene gümrükte ürün sınırı 30 euro yapıldı ve 30 euro altı tüm ürünlere %60 vergi konuldu. 30 euro üstü ise gümrükten geçmiyor.
%60ı kadar ürün değerinin vergi çıkıyor gümrükte. Eski bilgiler GPT'ni verdikleri. Geçen sene gümrükte ürün sınırı 30 euro yapıldı ve 30 euro altı tüm ürünlere %60 vergi konuldu. 30 euro üstü ise gümrükten geçmiyor.
Evet tam olarak öyle. Hatta gümrük memuru kafasına göre ürünün daha pahalı olduğunu düşünüp ekstra vergi de kesebilir. Nadir de olsa yaşanabiliyor böyle durumlar.