Elektronik GameSir Nova Lite vergi dahil 495 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erhan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 182
  • Görüntüleme Görüntüleme 8B
  • Etiketler Etiketler
    lite vergi
Hall Effect stickler mi?
Bu fiyata bedava.
8BitDo zımbırtısından daha iyi.

Bana göre forumlarda bir şey öneriliyorsa birkaç sene sonra ağır patlıyor.

Başıma gelenlerden ilki Arctic MX4: Forum bunu ilah etmişti daha sonrasında pump out var diye mezara gömdüler. Masaüstü bilgisayarlarda elimde kaldığı için kullanıyorum.
PNY CS900 SSD modellerde Samsung hariç en babası bu derlerken bana gelen ürün kötü kontrolcülü çıktı. Marka bir yerden sonra malzemeyi düşürmüş.
Kaspersky: Bu malum arkadaş official siteleri de engellemekte kalmayıp, bazı oyunların Guard sistemlerini de buga sokuyordu. BitDefender açık ara daha iyiydi.
ViewSonic 2458 C-MHD: VA panel sağ olsun GTA VC gibi 30 FPS sabit oyunlarda smearing yüzünden oynanmaz hale getiriyor. Renk paleti çok dandik.

Son düzenleyen: Moderatör:
8BitDo zımbırtısından daha iyi.

Bana göre forumlarda bir şey öneriliyorsa birkaç sene sonra ağır patlıyor.

Başıma gelenlerden ilki Arctic MX4: Forum bunu ilah etmişti daha sonrasında pump out var diye mezara gömdüler. Masaüstü bilgisayarlarda elimde kaldığı için kullanıyorum.
PNY CS900 SSD modellerde Samsung hariç en babası bu derlerken bana gelen ürün kötü kontrolcülü çıktı. Marka bir yerden sonra malzemeyi düşürmüş.
Kaspersky: Bu malum arkadaş official siteleri de engellemekte kalmayıp, bazı oyunların Guard sistemlerini de buga sokuyordu. BitDefender açık ara daha iyiydi.
ViewSonic 2458 C-MHD: VA panel sağ olsun GTA VC gibi 30 FPS sabit oyunlarda smearing yüzünden oynanmaz hale getiriyor. Renk paleti çok dandik.
Malzeme kalitesi olarak Ultimate C'den iyi olduğunu zannetmiyorum da yine özellik olarak şahane cihaz. Ultimate C patlayacak bir alet değil, gayet hoş ekipman.

Nefret ediyorum kendisinden hocam, zamanında sırf birkaç hata yüzünden virüs yediğimi sanıp format atmıştım.

Geri
Yukarı Alt