malpts

Uzman
Selam, alalı yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Birkaç gündür sol trigger'da yerinden oynama var. Sağ trigger'da hiçbir şey yok, gram oynamıyor yerinden ama sol trigger'da böyle mikro oynama var. Nasıl desem, klavye tuşu gibi, elinizi üstüne hareket ettirince ufak oynar ya, aynı o misal. Normalde sıkıntı etmem ama çok gözüme batıyor, rahatsız ediyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı, kolay şekilde yoksa garantiye mi vermeliyim? Gamepadsiz kalmak pek istemiyorum, mümkünse kolay bir yolu varsa öyle çözeyim. Ayrıca ben bunu Amazon üzerinden Gizala satıcısından aldım. Amazon desteğe yazınca beni Meyer Gaming'e yönlendirdi. İkisi de distribütör diye biliyorum, hangisine ulaşmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, alalı yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Birkaç gündür sol Trigger'da yerinden oynama var. Sağ Trigger'da hiçbir şey yok, gram oynamıyor yerinden ama sol Trigger'da böyle mikro oynama var. Nasıl desem, klavye tuşu gibi, elinizi üstüne hareket ettirince ufak oynar ya, aynı o misal. Normalde sıkıntı etmem ama çok gözüme batıyor, rahatsız ediyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı, kolay şekilde yoksa garantiye mi vermeliyim? Gamepadsiz kalmak pek istemiyorum, mümkünse kolay bir yolu varsa öyle çözeyim. Ayrıca ben bunu Amazon üzerinden gizala satıcısından aldım. Amazon desteğe yazınca beni meyer Gaming'e yönlendirdi. İkisi de distribütör diye biliyorum, hangisine ulaşmalıyım?

GameSir Discord sunucusuna girip sorabilirsiniz, yardımcı olan onlarca yetkili var.