Çözüldü Gaming.Gen.TR güvenilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leorealkasper

Üyecik
Cyber-TUF7700XT hazır sistemi almayı düşünüyorum ama kimisi Gaming.Gen.TR kötü alma diyor, kimisi kargoda çok kötü diyor, kimisi aldığı sistemden FPS sorunları yaşadığını belirtiyor. Sizce alınır mı bu markadan? Mağazadan almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Bilgisayarın performansı aldığınız mağazaya bağlı değildir. Olumlu/olumsuz tecrübeler tüm firmalarda karşılaşabileceğiniz şeyler. Ben bir sıkıntı yaşamadım, kargo 2 günde Ankara'ya geldi ve rahattı, kimisinin de kasası yamuk gelmiştir. Bu durumlar şans işi, kargoda ve montajda şanssızlık yaşamazsanız bir sıkıntı da çıkmayacaktır.
Merhaba. Bilgisayarın performansı aldığınız mağazaya bağlı değildir. Olumlu/olumsuz tecrübeler tüm firmalarda karşılaşabileceğiniz şeyler. Ben bir sıkıntı yaşamadım, kargo 2 günde Ankara'ya geldi ve rahattı, kimisinin de kasası yamuk gelmiştir. Bu durumlar şans işi, kargoda ve montajda şanssızlık yaşamazsanız bir sıkıntı da çıkmayacaktır.

Çözüm

Garanti hizmeti çok kötü. Onu göz önünde bulundur derim.

Şahsen 1.5 yıl önce sistemimi onlardan aldım hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hatta bir fanımdan cızırtı geliyor dediğimde yeni fan gönderdiler anında. Ayrıca Phantom Spirit soğutucumu da onlardan aldım sıkıntısız kullanıyorum. En ufak bir şeyde adamların teknik destek mailine mail atıyorum isterlerse cevap vermezler çünkü sistemle alakasız şeyler bile sorabiliyorum. Müşterileriyim diye cevap sağlıyorlar hiç görmezden gelinmedim maksimum 3-4 saat içerisinde cevabımı aldım. Ama forumda iade veya değişim konusunda sorun yaşayan bir kişi de gördüm yani aslında her marka tamamen şansa bala iyi geliyor gibi gözüküyor. Şahsen ben hiç sıkıntı yaşamadım ve sıkıntı yaşayana kadar Gaming.gen.tr harici bir yerden alışveriş yapmayacağım gibi duruyor. Itopya'nın 1 klavye için 2 hafta bekletmesinden sonra bana temiz hava gibi geldi Gaming.gen.tr. Sistemimi de aynı gün kargoya verip sonraki gün getirmişlerdi. Kasamın aşşağısında küçük bir yamulma var ama hiçbir dert değil benim için tamamen kargo şirketinin halt etmesi sonucunda böyle oluşan bir şey. Ha 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok.

Amazon, HB tarafından satın almadığınız sürece nereden satın alırsanız alın "İncehesap, GamingGen, İtopya" Amazon ya da HB nin verdiği hizmeti alamayacaksınız.
Misal, İncehesap üzerinden sıfır aldığım X870E Carbon anakartının EzRelease tuşu bozuk geldi, durumu bildirdikten sonra kargo kodu verilip garantiye yollanmam söylendi. Yani sıfır bir ürün aldığınız zaman ürün size bozuk gelirse iade edemiyorsunuz, garantiyle uğraşmanız gerekiyor. En azından İncehesap denen çöplük yerde bu böyle. Gaming gen üzerinden de alışveriş yaptım, sıkıntılı bir ürün gelmedi. Fakat onlarda bu iade / değişim süreci nasıl işliyor bilmiyorum.
İtopya ise tam bir scalper, benim gözümde İncehesap neyse o. İncehesap'ta tam bir scalper, aldığım 5090 ekran kartı 2 gün sonra 15.000₺ ucuza koyuldu mesela.

https://search.app/HmRo6wb7rAJuqiiBA

Üstüne bir de şunları alacağım:
  • BitFenix CETO Premium Edition ARGB Mesh Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower ATX 750W 80+ Bronze Gaming Kasa
  • Lexar NM620 1TB NVMe PCI-e Gen3 X4 Okuma 3500 MB – Yazma 3000 MB M.2 SSD (LNM620x001T-RNNNG)
  • Lexar Thor RGB 32 GB (2x16 GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 – AMD EXPO DDR5 Heatsink Siyah RAM (LD5U16G60C38BG-RGD)

Şansa bağlı yani diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…