YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara 23 Haziran 2024 #1 Ödeme sayfasındayım, birkaç ürün almak istiyorum. Bildiğiniz güncel indirim kodu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2024
Iorweth Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.624 Çözümler 5 Beğeniler 1.711 23 Haziran 2024 #2 Hiç denk gelmedim indirim kodu verdiklerine. Büyük ihtimal şirket olarak hediye bakiyesi olarak dağıtıyorlar kodları. Artı 0 Eksi
Hiç denk gelmedim indirim kodu verdiklerine. Büyük ihtimal şirket olarak hediye bakiyesi olarak dağıtıyorlar kodları.
KS KS YXEL Moderasyon Üyesi Moderatör Sadakat Rozeti İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 1.920 Çözümler 34 Beğeniler 2.428 Yer Ankara 23 Haziran 2024 #3 Iorweth dedi: Hiç denk gelmedim indirim kodu verdiklerine. Büyük ihtimal şirket olarak hediye bakiyesi olarak dağıtıyorlar kodları. Genişletmek için tıkla... İlginize teşekkür ederim. Konuyu açtıktan sonra düşündüm, daha önce denk gelmemiştim ben de. Muhtemelen dediğiniz gibi kullanıyorlar. Almış bulundum ürünlerimi. Selamlar. Artı 0 Eksi
Iorweth dedi: Hiç denk gelmedim indirim kodu verdiklerine. Büyük ihtimal şirket olarak hediye bakiyesi olarak dağıtıyorlar kodları. Genişletmek için tıkla... İlginize teşekkür ederim. Konuyu açtıktan sonra düşündüm, daha önce denk gelmemiştim ben de. Muhtemelen dediğiniz gibi kullanıyorlar. Almış bulundum ürünlerimi. Selamlar.