Gaming.gen.TR, Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C CPU soğutucuda termal macun sorunu

Rock_y

Gelişen
Merhaba,

Gaming.gen.TR sitesinden "Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C" ürününü satın aldım ama içerisinden çıkan termal macun oyun hamuru(Topçuk) kıvamındaydı. Hava almış veya fabrikadan bozuk çıkmıştı, hiçbir şekilde videodaki gibi değildi. Gaming.gen'e bir mail gönderip termal macunu değiştirme ihtimalleri olup olmadığını sordum, verdikleri cevap fotoğraftaki gibi: Eğer bu soğutucuyu alacaksanız yedek bir termal macun bulundurun arkadaşlar. Şimdi satışı yapan firma bana inanmadı, belki de benim macunu alıp satacağımı düşündü, 200 lira ile zengin olacağımı düşündü. Şimdi bozuk çıkan macunun suçlusu benim komple soğutucuyu sökmekle uğraşacağım macunun kargosunu bekleyeceğim kafamı meşkul edecek ve ancak o şekilde tam montaj yapmış olacağım. En azından biz yapamıyoruz kusura bakmayın, Thermalright ile iletişime geçebilirsiniz diyebilirlerdi. Bu cevap iletişim kurabileceğin bir yer bırakmıyor, saygılarımızla dedikten sonra virgül yok isim yok o da ayrıca komik.

Son düzenleme:

TF7 mi macun?

@Rock_y, videodaki macun TF7 değil galiba. Tüp faklı, bir de TF7'yi plastik macun spatulası ile sürmek bile zorken, öyle ince bir kağit ile dağıtabilmek imkansız.

AMD için 9 nokta, Intel için 12 nokta şeklinde uygulanmasına yönelik şöyle bir video da var. Kıvamı karşılaştırmanız açısından da işe yarayabilir;

Son düzenleme:
Böyle değildi, topçuk halindeydi esnemiyor ve yayılmıyordu. Sıvımsı bir tarafı yoktu. Kayış gibiydi hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…